Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle / Profimedia Images

Meghan Markle regretă conflictul cu familia regală britanică. Un apropiat a rupt tăcerea: „Vrea să facă pace cu prințesa de Wales”

Meghan Markle pare să regrete conflictul pe care l-a avut ani la rând cu familia regală, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la New York Post.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, și-ar dori „să fac pace” cu Kate Middleton, în ciuda faptului că s-a simțit extrem de rănită din cauza neînțelegerilor avute de-a lungul anilor.

Fosta actriță din „Suits” a văzut-o ultima dată pe prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022, iar de atunci nu a mai fost la Londra.

Citește și: Cum justifică antrenorii lui Jennifer Lopez faptul că actrița este „mai slabă ca niciodată”: „Este conștientă de ceea ce mănâncă”

În ciuda faptului că nu a văzut-o pe prințesa de Wales de când a anunțat că suferă de cancer, surse apropiate lui Meghan Markle susțin că aceasta este gata să îngroape „securea războiului”.

„Ea își dorește să facă pace cu Kate. Nu vrea să mai existe ranchiună între ele”, a dezvăluit o sursă pentru In Touch.

„Prietenii lui Meghan spus că aceasta regretă cum au mers lucrurile între ele și spune că niciodată nu și-a dorit să o rănească pe Kate. Probabil a realizat că putea să fi făcut lucrurile altfel. Ea a făcut tot posibilul să arate îngrijorare pentru Kate în aceste vremuri dificile”, a mai precizat sursa respectivă.

Potrivit sursei citate, Meghan pare să fie dornică să meargă mai departe după conflictul cu familia regală.

Citește și: Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

Nu este vorba că Meghan este dificilă, ea se simte cu adevărat rănită și ar vrea să aibă o discuție pentru a clarifica lucrurile, dar se pare că cealaltă parte nu ia în considerare așa ceva, cel puțin pentru moment”, a mai precizat sursa menționată anterior.

Regele Charles ar fi în discuții pentru a-l vizita pe Harry în SUA

Potrivit declarațiilor făcute de Tom Quinn, biograf regal, Charles își dorește cu ardoare să fie un bunic simpatic, fapt pentru care este dispus să călătorească în Montecito, California, pentru a-l vizita pe Harry și pentru a-și vedea nepoții, pe prințul Archie și pe prințesa Lilibet.

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

Conform unor surse citate de New Idea, în programul regelui Charles există o „fereastră” luna viitoare, fapt pentru care acesta ar putea călători atunci. Totuși, jurnalistul precizează că prințul William și regina Camilla nu sunt de acord cu această decizie.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Publicația respectivă a subliniat, de asemenea, că prințul Harry nu vrea să-și aducă cei doi copii în Regatul Unit, mai ales că Meghan Markle nu este deloc dornică să călătorească în Europa.

Totuși, la momentul actual ar exista discuții pentru ca regele Charles să efectueze o vizită privată în SUA.

„Este disperat să-și vadă nepoții și detestă ideea că Archie și Lilibet nu-și vor aminti de el ca fiind un bunic prietenos, afectuos”, a precizat Quinn, potrivit Mirror.

De asemenea, o sursă citată de New Idea precizează că regele Charles se simte bine după ce a început tratamentul împotriva cancerului cu care a fost diagnosticat la începutul anului.

Publicația spune că Harry ar fi „deschis” să-l primească pe tatăl său în Montecito. Cu toate acestea, regina Camilla și William sunt mai reticenți în privința vizitei.

King Charles III Visits Cancer Centre as He Returns to Public Duties
Regele Charles al III-lea și regina Camilla, în vizită la UCH Macmillan Cancer Centre. Profimedia

Citește și: Cu ce efect secundar s-a ales regele Charles după tratamentul contra cancerului. Tocmai i-a oferit prințului William un rol important

William „nu poate înțelege” dorința tatălui său de a-l vedea pe Harry. Sursa citate de jurnaliștii de la New Idea a adăugat: „William nu poate înțelege de ce Charles ar face un asemenea efort. Camilla este împotriva călătoriei din motive de sănătate, mai ales că acesta urmează să călătorească în Australia în toamnă, ceea ce ar fi prea mult pentru un bărbat de vârsta lui, care este și diagnosticat cu cancer!”.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri