Jennifer Lopez/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez/ Profimedia

Cum justifică antrenorii lui Jennifer Lopez faptul că actrița este „mai slabă ca niciodată”: „Este conștientă de ceea ce mănâncă”

Jennifer Lopez și-a îngrijorat fanii cu ultimele sale apariții, după ce aceștia au observat că actrița a slăbit considerabil, lucru pe care l-a confirmat chiar și ea, punând totul pe seama muncii continue la proiectele actoricești și la turneul muzical pe care-l pregătește.

Într-o apariție la „Live With Kelly & Mark”, Jennifer Lopez a vorbit despre felul în care arată acum, precizând că este mai slabă ca niciodată din cauza unui rol pe care l-a interpretat în musicalul „Kiss of the Spider Man”, dar și pentru că se pregătește de turneu.

Jennifer Lopez/ Profimedia
Jennifer Lopez/ Profimedia

În ultimele săptămâni, actrița în vârstă de 54 de ani a fost văzută promovând thrillerul SF „Atlas” atât în Los Angeles, cât și în Mexic, în timp ce în presa internațională, și nu numai, s-a zvonit că aceasta se află în prag de divorț cu partenerul ei, Ben Affleck. Fanii actriței au făcut deja speculații cu privire la aspectul vedetei, sugerând că nu ar fi vorba despre niciun rol, ci situația stresantă în care aceasta se află ar fi, de fapt, motivul pentru care ea a slăbit atât de mult.

Citește și: Jennifer Lopez, singură și mai slabă ca oricând, pe covorul roșu, la premiera filmului "Atlas". Joacă rolul principal, dar Ben Affleck nu a fost lângă ea

Acum, antrenorii săi, Dodd Romero și Tracy Anderson, au făcut o serie de dezvăluiri, menite să justifice modul în care Jennifer se menține în formă și a ajuns la silueta pe care o are în prezent. Romero a declarat: „Jennifer este într-o formă mai bună acum decât a fost vreodată. Este dură și nu se plânge niciodată. Orice îi spun să facă, va face”.

Lopez, care are 54 de kilograme și 1,60 metri înălțime, se antrenează trei zile pe săptămână cu Romero. Rutina sa include ridicări agățate pentru abdomen și genuflexiuni în stil sumo. Tracy Anderson a adăugat că Jennifer face și aerobic pentru tonifierea fesierilor și a taliei. „Are un antrenament de 10 sesiuni pentru picioare în timp ce poartă greutăți de glezne de 1,5 kilograme”, a spus Anderson.

Jennifer Lopez/ Profimedia
Jennifer Lopez/ Profimedia

Citește și: Are 54 de ani, dar arată demențial. Jennifer Lopez uimește din nou cu silueta ca trasă prin inel: „Vârsta e doar un număr pentru ea”

Pe lângă antrenamentele riguroase, Jennifer Lopez urmează și o dietă strictă. Romero a explicat că vedeta evită zahărul și lactatele, dar se răsfață ocazional, mai ales când ia masa cu copiii ei. „Jennifer nu este rigidă, dar este conștientă de ceea ce mănâncă”, a spus el, adăugând că actrița bea cel puțin șapte pahare de apă pe zi și evită alimentele procesate.

Dacă viața profesională a actriței este în plină ascensiune, nu se poate spune același lucru și despre viața personală. Jennifer Lopez și Ben Affleck se confruntă cu zvonuri despre o posibilă despărțire. Affleck, care s-a căsătorit cu Lopez în 2022, a lipsit de la premiera filmului „Atlas” din Mexic, alimentând speculațiile despre probleme în relația lor. Surse apropiate cuplului susțin că Affleck ar fi gata să divorțeze, dar alte relatări afirmă că cei doi au o „poveste de dragoste grozavă” și vor rămâne împreună.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri