meghan markle si printul harry
Divertisment

Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle și prințul Harry, prezentate în serialul lor documentar / Foto: Profimedia

Meghan Markle s-a folosit de contul de Instagram secret al prințului Harry pentru a-l cunoaște cu adevărat: „Cel mai bun barometru”

În documentarul lansat săptămâna trecută pe o platformă de streaming, prințul Harry a vorbit mult despre contul său privat de Instagram, dar și despre modul în care Meghan Markle i-a analizat profilul pentru a afla cine este prințul de fapt. 

Este știut faptul că membrii familiei regale nu au voie să aibă conturi personale, ci doar pe cele oficiale, care sunt administrate de biroul de presă. Cu toate acestea, prințul Harry avea un cont secret pe care posta poze din natură și fotografii cu el din timpul vizitelor în Africa. În momentul când a cunoscut-o pe Meghan Markle, prințul Harry păstra legătura cu aceasta pe contul lui personal de Instagram, iar fosta actriță a declarat că profilul regalului a fost „cel mai bun barometru” în timp ce încerca să-l cunoască.

Citește și: Declarațiile lui Meghan Markle au fost infirmate de fostul secretar privat al prințului Harry: „A fost pregătită pentru toate”

Mai mult, Harry a declarat că a cunoscut-o pe Maghan Markle în timp ce derula prin feed-ul său de pe rețeaua de socializare. Acestuia i-a apărut o fotografie cu fosta actriță, purtând un filtru de pe Snapchat cu urechi de cățel, într-un selfie cu o prietenă comună a celor doi.

În decursul documentaruluia u fost prezentate câteva fotografii pe care prințul Harry le avea la acea vreme pe contul său secret de Instagram, care se numea @SpikeyMau5. Numele ales de Harry nu este unul la întâmplare, acesta având o semnificație ascunsă. Acesta este o combinație dintre numele artistului preferat al lui Harry, Deadmau5, și porecla sa „Spike”, pe care a folosit-o și la fostul cont de Facebook, care se numea „Spike Wells”. Prințul Harry era adesea numit Spike de către ofițerii Scotland Yard. 

Citește și: Mama lui Meghan Markle a știut imediat că prințul Harry e potrivit pentru fiica ei: "Un bărbat înalt, amabil, cu maniere excelente”

Deși a postat o mulțime de fotografii din timpul călătoriilor sale la Londra, Meghan Markle a trebuit să păstreze relația cu prințul Harry secretă mult timp. Cu toate acestea, existau multe indicii care ar fi putut să-i dea de gol. Inclusiv faptul că Meghan a început să urmărească un cont misterios de Instagram, care nu avea nicio fotografie vizibilă la profil. 

Meghan a declarat în timpul documentarului că profilul de Instagram a fost cea mai bună unealtă în procesul de cunoaștere. Ea a susținut că a putut să-l cunoască pe Harry mai bine din fotografiile postate de acesta, decât din articolele scrise despre el în mediul online. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri