Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Meghan Markle și prințul Harry, criticați din nou pentru dezvăluirile făcute în documentar: ”Parcă sunt doi adolescenți!”

Meghan Markle și prințul Harry și-au atras numeroase critici în urma dezvăluirilor făcute în cadrul documentarului lansat de curând, iar acum cei doi au fost criticați de un fost politician american.

Newt Gingrich, fost președinte al Camerei Reprezentanților din Congresul Statelor Unite ale Americii, dar și om de afaceri, și-a exprimat părerea cu privire la dezvăluirile făcute de Meghan Markle și prințul Harry, spunând că aceștia ”par doi adolescenți care parcă nu se descurcă în lumea reală”.

Citește și: Familia regală în blugi. Kate Middleton, prințul William și copiii lor, îmbrăcați mai relaxat ca oricând în felicitarea de Crăciun

Potrivit Daily Star, în cadrul unui material publicat pentru Fox Nws, acesta a mărturisit că s-a uitat la documentar cu soția sa, urmărind astfel ”explicațiile, plânsetele și declarațiile de autocompătimire ale lui Meghan Markle”.

În ceea ce-l privește pe Harry, acesta este de părere că acestuia i-a fost imposibil să accepte că este fratele mai mic, iar William va deveni rege.

”Mi s-a părut că am în fața mea doi tineri care pur și simplu nu se descurcă în viața reală”, a declarat acesta.

Citește și: Regele Charles şi regina consoartă Camilla publică prima lor felicitare de Crăciun

De asemenea, el susține că este de părere că cei doi ar fi plănuit să realizeze acest documentar.

”Este puțin bizar că s-a întâmplat ca aceștia să aibă atât de multe ore filmate din casa lor. Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva plănuiau să facă acest documentar de mult timp”, a mai spus el, potrivit Daily Star.

Jeremy Clarkson, „îngrozit” de efectul provocat de editorialul său despre Meghan Markle

Prezentatorul britanic de televiziune Jeremy Clarkson s-a declarat luni „îngrozit că a cauzat atât de multe răni”, după ce un articol pe care l-a publicat în tabloidul The Sun despre soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a atras peste 6.000 de reclamaţii, potrivit Reuters.

În editorialul lui de duminică, Jeremy Clarkson, care a devenit celebru în calitate de coprezentator al popularei emisiuni „Top Gear”, a scris despre Meghan Markle: „O urăsc. Nu cum o urăsc pe (prim-ministrul Scoţiei) Nicola Sturgeon sau pe (ucigaşa în serie) Rose West. O urăsc la nivelul fiecărei celule din corpul meu”.

„Noaptea, nu pot să dorm în timp ce stau lungit în pat, scrâşnind din dinţi şi visând la ziua în care ea va fi obligată să meargă goală pe străzile din fiecare oraş din Marea Britanie în timp ce mulţimile de oameni strigă 'Ruşine!' şi aruncă spre ea cu bulgări de excremente”, a continuat Clarkson în acelaşi editorial, făcând o trimitere evidentă spre o scenă celebră din popularul serial de televiziune „Game of Thrones”, informează Reuters, citată de Agerpres.

Ducele şi ducesa de Sussex, titlurile oficiale deţinute de Harry şi Meghan, au renunţat la îndatoririle lor oficiale în cadrul casei regale britanice în martie 2020, spunând că doreau să îşi continue vieţile în Statele Unite, departe de hărţuirile presei.

Citește și: Fotografii rare cu fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cum arată acum Lilibet Diana

Într-un documentar Netflix în şase părţi, a cărui difuzare s-a încheiat săptămâna trecută, Meghan a vorbit despre felul în care a fost tratată de mass-media şi a dezvăluit că a avut gânduri suicidare.

Într-un mesaj publicat luni pe Twitter, Jeremy Clarkson a declarat: „O, Doamne! Mai bine pun acum piciorul în prag. Într-un articol pe care l-am scris despre Meghan, am făcut o referire stângace la o scenă din 'Game of Thrones' şi ea a fost prost înţeleasă de un număr mare de oameni”. „Sunt îngrozit că am cauzat atât de multe răni şi voi fi mai atent în viitor”, a adăugat Jeremy Clarkson, cunoscut pentru opiniile sale tranşante şi controversate.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Beyonce lui Meghan Markle, după interviul cu Oprah: Tot nu-mi vine să cred că știe cine sunt, a reacționat ducesa

Autoritatea de reglementare a standardelor din presa britanică, Independent Press Standard Organisation (IPSO), a precizat că a primit până acum „peste 6.000 de plângeri din cauza articolului în chestiune”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri