Printul Harry a vorbit cu fratele lui
Divertisment

Printul Harry a vorbit cu fratele lui, prințul William, dar și cu tatăl lui, prințul Charles / Foto: Getty Images

Prințul Harry a vorbit, în sfârșit, cu tatăl și cu fratele lui: ”Discuțiile n-au fost productive!” Ce s-a întâmplat cu Meghan Markle

La mai bine de o săptămână de la dezvăluiri explozive făcute în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey, prințul Harry a vorbit cu fratele lui, prințul William, dar și cu tatăl lui, prințul Charles. Din păcate, ”discuțiile dintre ei nu au fost productive”.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Gayle King, care este prietenă cu Oprah Winfrey și cu fosta ducesă de Sussex, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”This Morning” de la CBS, că Harry a vorbit cu William și cu prințul Charles.

”Harry a vorbit cu fratele şi de asemenea cu tatăl său. Mi s-a spus că aceste discuţii nu au fost productive, dar ei sunt fericiţi că au putut cel puţin să înceapă această conversaţie", a spus Gayle King, celebră animatoare a emisiunii matinale de la CBS "This Morning".

”Ce este, însă, supărător în acest caz este faptul că Palatul Buckingham vrea să păstreze tăcerea în privința acestui subiect, vrea ca problemele să fie rezolvate în privat.”, a mai dezvăluit Gayle King, care a mărturisit, de asemenea, că ”nimeni din cadrul familiei regale nu a vorbit, deocamdată, cu Meghan Markle.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry

În cadrul interviului urmărit de aproximativ 11,1 milioane de britanici, ducii de Sussex au acuzat Casa Regală de Windsor de rasism și indiferență. Conform susținerilor acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor, Archie.

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

Citește și: Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a mărturisit el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri