New York Yankees v Boston Red Sox
Divertisment

Meghan Markle plănuiește să nască al doilea copil acasă, în reședința din California / Getty Images

Meghan Markle vrea să nască acasă, la fel ca Regina Elisabeta. Fiica prințului Harry va veni pe lume în casa de 14,7 milioane $

Meghan Markle a visat încă de la prima sarcină să nască acasă, iar dorința ei ar putea să devină realitate în vara acestui an, când va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Potrivit Page Six, soția prințului Harry plănuiește să nască în reședința lor din Montecito, Statele Unite ale Americii.

Fosta ducesă de Sussex este însărcinată cu o fetiță, care urmează să vină pe lume în vara acestui an. Potrivit unor surse apropiate acesteia, Meghan Markle își dorește să nască acasă, la fel ca Regina Elisabeta a II-a, care și-a născut toți cei patru copii la Buchingham Palace sau la Clarence House și a început deja pregătirile.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, puși la zid după interviul acordat lui Oprah: Prințul Albert: ”Astfel de lucruri n-ar trebui expuse!”

Atunci când a rămas însărcinată cu Archie, Meghan Markle a dezvăluit că și-ar dori să nască acasă, la conacul Frogmore, asistată de o moașă și de o doula, însă acest lucru nu a fost posibil, întrucât a depășit termenul și a fost dusă de urgență la un spital privat.

Meghan ar fi născut la Spitalul Portland din Londra, unitatea medicală de lux în care a născut și Victoria Beckham, Liz Hurley, Jools Oliver și alte vedete. Acum, însă, în cazul celui de-al doilea copil, Meghan își dorește să-și îndeplinească visul, însă totul depinde de cum evoluează lucrurile.

The Duke & Duchess Of Sussex Visit Sussex
CHICHESTER, ENGLAND - OCTOBER 3: Meghan, Duchess of Sussex arrives for an engagement at University of Chichester Tech Park during an official visit to Sussex on October 3, 2018 in Chichester, England. The Duke and Duchess married on May 19th 2018 in Windsor and were conferred The Duke & Duchess of Sussex by The Queen. (Photo by Heathcliff O'Malley - WPA Pool/Getty Images)

”Planul lui Meghan a fost să-l nască acasă pe Archie, însă nu a fost posibil. În final, doctorii au sfătuit-o să meargă la spital, iar ea și-a dorit ca fiul ei să vină pe lume în siguranță.”, a dezvăluit o sursă, potrivit Page Six.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

”Ea are o locuință frumoasă în California, ar fi perfectă pentru a-și aduce pe lume fiica.”, a mai adăugat aceasta.

Prinţul Harry și Meghan Markle şi-au cumpărat casă de 14,7 milioane $

Harry şi Meghan au investit 14,7 milioane de dolari într-o casă de 1.352 mp aflată pe o proprietate de 29.235 mp. Ei au semnat actele în iulie cumpărând-o prin intermediul companiei Residential Real Estate Trust.

Vila are nouă dormitoare, 16 băi, piscină, spa, sală de cinema şi o casă de oaspeţi şi este situată în Montecito, California. Iniţial a fost listată la preţul de 27 de milioane de dolari, dar preţul final a fost de 14,7 milioane $.  Jurnaliştii The Sun au descoperit că proprietatea a fost cumpărată cu un avans de 5 milioane de dolari şi un credit ipotecar de 9,5 milioane de dolari care trebuie achitat până în anul 2050.

Citește și: Michelle Obama reacționează după interviul dat de Prințul Harry și Meghan. Ce sfat are pentru cei doi soți

Printre vecinii celor doi îi amintim pe: Oprah Winfrey (66 de ani), Cameron Diaz (47 de ani), Ellen DeGeneres (62 de ani), Drew Barrymore (45 de ani) şi Katy Perry (35 de ani). Casa are inclusiv un loc de joacă pentru micuţul Archie şi un parc cu copaci stufoşi şi tufişuri înalte.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri