mircea radu (1)
Divertisment

Mircea Radu și soția lui, Raluca / Foto: Facebook

Mircea Radu, dezvăluiri despre căsncia cu Raluca, soția lui mai tânără cu 20 de ani. Cum a reușit prezentatorul TV să o impresioneze

Mircea Radu și soția sa, Raluca, sunt căsătoriți de mai bine de zece ani, dar sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Acum, însă, prezentatorul TV a oferit detalii privind modul în care a cucerit-o pe cea care i-a dăruit și doi copii.

Mircea Radu și Raluca Olaru, care este de profesie medic, sunt căsătoriți de peste un deceniu, iar prezentatorul TV a recunoscut că nu este un bărbat foarte romantic, însă o surprinde pe soția sa cu preparatele pe care le gătește el.

Citește și: Mircea Radu, despre mariajul cu soția cu 20 de ani mai tânără: "E o femeie atentă și discretă". S-a mutat la Piatra Neamț pentru ea

Dacă te aștepți să spun că am îmbrăcat patul cu petale de trandafiri din soiul Big Purple (128,80 lei butașul) sau că am închiriat roata dintr-un parc de distracții în care ne-am dat de câteva ori, înainte de a sta o oră în mașinuțele alea colorate care se bușesc, ei bine, nu. În schimb, îți pot spune că soția mea a exclamat recent 'O! Ce surpriză!' când i-am dat să guste dintr-un humus făcut de mine, cu mânuțele mele”, a dezvăluit Mircea Radu, potrivit Unica.ro.

Citește și: Mircea Radu, imagine rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 20 de ani. Fanii au reacționat: „Foarte drăguță”

De asemenea, acesta a dezvăluit că acesta a reușit să-și impresioneze soția nu doar gătindu-i, ci și povestindu-i despre mâncare, mai ales despre înghețata de ciocolată topită în unt.

Nu am impresionat-o gătind, ci povestindu-i despre mâncare. I-am spus rețeta unei înghețate de ciocolată topită în unt, care se lasă peste noapte la congelator. Se mănâncă în pat, dimineața, când soarele mângâie iar vântul călduț umflă perdeaua de la fereastra deschisă care dă spre vară…. Nu știu cum se face preparatul ăsta. Sincer, nici nu știu dacă există că nu am mâncat niciodată”, a mai spus el.

Ce spunea Mircea Radu despre căsnicia cu Raluca

"Cred că o căsnicie e ca navigarea pe un ocean. Zic ocean și nu lac pentru că nu e nimic lin într-o călătorie în care la început sunt doi, apoi trei, în fine, câți copii are fiecare. Sunt tot felul de probleme, de unele auziseși, de altele nici nu-ți trecea prin cap că pot exista, atenția trebuie să fie distribuită, nimeni nu mai e de capul lui, toți sunt pentru unul și unul pentru toți. E o camaraderie frumoasă și tandră de la care copiii trebuie să ia exemplu, pentru a da mai departe copiilor lor. Cei 11 ani? Au trecut cu bine, navigăm, nu ne-am pierdut busola", a declarat prezentatorul tv pentru viva.ro.

Citește și: Cine este Elena Tănase, tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată, e cochetă și îi place discreția

Despre partenera lui și cum gestionează ea faima lui, Mircea a adăugat: "Atunci când pe stradă sau oriunde cineva îmi cere un autograf sau să facem o fotografie împreună, Raluca iese din cadru, este o femeie atentă și discretă. Respectă și înțelege lumea din care eu vin și toate regulile cu care aceasta vine la pachet". 

Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț pentru a fi cu femeia vieții lui. Vedeta tv și medicul au doi copii împreună, o fată și un băiat.

Cu ce se ocupă Raluca, soția lui Mircea Radu

Mircea Radu și partenera lui, Raluca Olaru, s-au căsătorit în noiembrie 2012, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în comuna Ștefănești, județul Botoșani, acasă la părinții Ralucăi.

Aceștia sunt părinții a doi copii, un băiat și o fetiță, iar aparițiile lor la evenimente sunt extrem de rare.

În ceea ce privește ocupația Ralucăi, ei bine, aceasta este medic oncolog și este cu 20 de ani mai tânără decât celebrul prezentator TV.

De câțiva ani, cei doi trăiesc la Piatra Neamț, Mircea Radu fiind extrem de încântat de viața pe care o duce acolo.

„E prea mult spus grădinar priceput. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu”, declara, acum ceva timp, Mircea Radu, pentru impact.ro.

Etichete: sotie , mircea radu , raluca

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri