Prince William and Kate Middleton at charity polo match
Divertisment

Kate Middleton. Profimedia

Mișcările de dans al lui Kate Middleton, virale în mediul online. Utilizatorii au numit-o „Regina dansului”

Kate Middleton a participat de-a lungul timpului la o mulțime de evenimente, iar soția prințului William nu a ratat nicio ocazie pentru a-și arăta mișcările de dans. Recent, un utilizator a postat imagini cu prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, iar mișcările sale de dans au devenit virale. 

Un videoclip distribuit atât pe Instagram, cât și pe Tik Tok, o arată pe Kate Middleton dansând la diferite evenimente. Clipul video începe cu soția prințului William mișcându-și ușor picioarele lângă Regina Margrethe a Danemarcei, în timpul unei vizite în Copenhaga în februarie 2022. O altă scenă o arată pe Kate încercând un dans tradițional în Tuvalu, în timpul turneului alături de prințul William pentru Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta, în 2012.

Citește și: Kate Middleton, ținta comentariilor dure pe internet. Cum a reușit prințesa de Wales să-i enerveze pe britanici: „E absurd ce face”

Ulterior, prințesa a fost văzută dansând la Muzeul Național Maritim, învârtindu-se cu Ursul Paddington la Paddington Station în 2017, dirijând muzică cu prințul George și prințesa Charlotte în Țara Galilor în 2022 și cântând în timpul unei vizite la o școală cu Place2Be în 2012. Videoclipul se termină cu o scenă de dans în timpul unui festival tradițional Garifuna din Belize, unde Kate și William au mers pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, în martie 2022. Mișcările de dans ale celor doi prinți i-au uimit pe localnici, care au declarat că se potrivesc perfect. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sunt un cuplu uimitor și ne-ar plăcea să vină oricând cu cei trei copii ai lor, Charlotte, George și Louis”, a declarat pentru revista People Laura Cacho, care a ajutat la organizarea evenimentului. „Ei chiar știu să danseze. Sunt atât de buni la asta. Au fost excelenți”, a adăugat aceasta.

Pasiunea pentru dans a lui Kate Middleton pare să că a fost moștenită și de micuța Charlotte. Prințesa de Wales a dezvăluit acest lucru în timpul unui eveniment în Leeds și Lancaster, care a avut loc în septembrie. În timpul unei discuții cu o puștoaică în vârstă de 7 ani, Kate a întrebat-o ce îi place să facă, iar aceasta a răspuns că îi place să danseze. Kate i-a spus micuței că și fiica ei, în vârstă de 8 ani, are acest hobby. 

Citește și: Sportul pe care Kate Middleton adoră să-l practice, dar prințul William îl detestă: „Ești nebună

„Fiica mea Charlotte iubește să danseze. Îi place baletul”, a spus Kate. 

Dar prințesa Charlotte nu este singura dansatoare din familie. Fratele ei, George, în vârstă de 10 ani, a urmat cursuri de balet la școala Thomas's Battersea. 

Se pare că pasiunea pentru dans a fost moștenită și de regretata lor bunică, prințesa Diana. „Mama mea obișnuia să danseze întotdeauna, îi plăcea să danseze”, a spus William în urmă cu mai mult timp. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri