Kate Middleton și prințul William în vizita regala în Belize/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton și prințul William în vizita regala în Belize/ Profimedia

Sportul pe care Kate Middleton adoră să-l practice, dar prințul William îl detestă: „Ești nebună”

Kate Middleton este o persoană foarte activă și a vorbit în nenumărate rânduri despre importanța sportului în viața oamenilor. Chiar dacă prințul William împărtășește această idee, este șocat de unul dintre obiceiurile soției soției sale.

Cuplul regal a apărut într-un episod din podcastul „The Good, The Bad & The Rugby”, găzduit de ginerele prințesei Anne, Mike Tindall, unde Kate a dezvăluit că a fost încurajată încă din copilărie să facă sport. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că adoră să înoate, însă nu oricum, ci în apă extrem de rece, lucru pe care prințul William îl consideră „nebunesc”. 

Citește și: Așa nu a mai apărut în public! Kate Middleton, în pantaloni de trening și tricou, pe un teren de rugby. A schimbat și pase cu sportivii

„Cu cât este mai rece, cu atât mai bine. Îmi place mult”, a declarat Kate Middleton, adăugând: „William îmi spune: „Catherine, ești nebună”, mai ales când fac asta noapte sau când plouă”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform unui articol publicat în Harvard Public Health, înotul în apă rece oferă o serie de beneficii semnificative pentru sănătatea mentală. Această cercetare a luat amploare pe fondul creșterii popularității acestui sport în Regatul Unit. Peste jumătate de milion de persoane practică înotul în lacuri, râuri și în Marea Angliei în mod regulat, inclusiv în sezonul rece.

Citește și: Kate Middleton și prințul William, întrecere pe biciclete într-o sală de sport. Prințesa de Wales a fost în fustă și cizme cu toc

Comunitatea dedicată acestui sport se bazează în mare parte pe convingeri adânc înrădăcinate cu privire la impactul său pozitiv asupra sănătății, de la beneficiile evidente ale exercițiului fizic până la potențialul său de a contribui la gestionarea problemelor legate de sănătatea mintală. Numeroși practicanți ai înotului în apă rece au considerat de-a lungul timpului că această activitate poate avea un rol semnificativ în ameliorarea depresiei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?