Monica Bellucci
Divertisment

Monica Bellucci/ Foto: Profimedia

Monica Bellucci, irezistibilă la 58 de ani, îmbrăcată complet în negru. Cum a fost surprinsă actrița pe aeroportul din Atena

Monica Bellucci continuă să uimească cu frumusețea sa și la vârsta de 58 de ani. Celebra actriță din Italia a atras toate privirile marți, atunci când a apărut pe Aeroportul Internațional din Atena. 

Îmbrăcată într-un costum negru, care s-a mulat perfect pe silueta sa, Monica s-a îndreptat spre mașina care o aștepta în exteriorul aeroportului, însoțită de personalul său care o ajuta cu bagajele. Aceasta și-a completat look-ul cu o cămașă elegantă, o pereche de pantofi lăcuiți cu toc și ochelari de soare cu rame negre. 

Monica Bellucci/ Profimedia
Monica Bellucci/ Profimedia

Actrița nu poate trece neobservată, indiferent unde s-ar afla sau cu ce ar fi îmbrăcată. În imaginile surprinse de fotoreporteri, aceasta este văzută în timp ce oferea un autograf unui fan, purtând un zâmbet cald pe față.

Citește și: Monica Bellucci, rafinată și elegantă chiar și la un prânz cu prietenii. Apariție de senzație într-o rochie cu decolteu amplu 

Monica Bellucci/ Profimedia
Monica Bellucci/ Profimedia

Imaginile vin la câteva săptămâni de când Monica Bellucci a fost surprinsă în ipostaze tandre cu regizorul Tim Burton. Cele două vedete sunt împreună deja de câteva luni bune, însă abia luna trecută s-a aflat de legătura lor amoroasă, deși în octombrie au participat la același eveniment, au stat unul lângă altul și au schimbat îmbrățișări și priviri complice. Conform presei internaționale, atunci a și început relația lor, odată cu participarea la Festivalul de Film Lumiere din Lyon.

Monica și Tim s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. La evenimentul din Franța, Bellucci a fost cea care i-a înmânat lui Burton premiul Lumiere pentru întreaga activitate. Publicația Paris Match scrie acum despre legătura lor: "Monica și Tim s-au cunoscut pe fugă, pe scările Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, dar 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, s-au apropiat".

Citește și: Cu ea a înlocuit-o Vincent Cassel pe Monica Bellucci. Soția tinerică a actorului, strălucitoare într-o rochie cu crăpătură lungă

Monica Bellucci a fost singură în ultimii trei ani, după despărțirea de artistul Nicolas Lefebvre. Între 1999 și 2013, a fost căsătorită cu Vincent Cassel, alături de care are două fete, Deva și Leonie, născute în 2004, respectiv 2010.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?