Monica Gabor 2
Divertisment

Monica Gabor trăiește în SUA alături de fiica ei, dar și de iubitul ei, MR. Pink

Monica Gabor și-a schimbat numele în America. Irinel Columbeanu a dat-o de gol: „E destul de cunoscută”

Monica Gabor locuiește de ani buni în Malibu, Statele Unite ale Americii, și este recunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală. Recent, Irinel Columbeanu, fostul ei soț, a făcut public faptul că Monica și-a schimbat numele și a dezvăluit cu ce se ocupă acum vedeta.

Într-un interviu, fostul milionar a spus că Monica Gabor, care a părăsit România pentru America în urmă cu mai mulți ani, s-a stabilit în Malibu și trăiește alături de omul de afaceri Mr. Pink. Deși Monica nu a vorbit public despre căsătoria ei, Irinel a confirmat acest lucru în 2022, menționând că fiica lor, Irina, locuiește cu mama sa în America.

Citește și: Elena Merișoreanu, apel către Monica Gabor după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Să-l ajute. Dacă nu era el, ea rămânea la Bacău”

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei”, a declarat Irinel despre situația cu fiica sa.

Irinel Columbeanu a menționat și că visul Monicăi de a deveni actriță nu s-a realizat încă, dar el crede că este posibil să reușească. Totodată, a menționat noul nume al fostei sale soții.

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu”, a spus Irinel.

În privința carierei Monicăi, Irinel a dezvăluit că aceasta predă engleză în America. „Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a adăugat el într-un interviu pentru Cancan.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre imaginile controversate cu Monica Gabor. A rupt tăcerea după 15 ani: „Am fost șantajat!”

Tot în cadrul interviului, Irinel Columbeanu a discutat despre fiica lui, Irina, care urmează să vină în România pentru a-l vizita. „Corespondez și cu fiica mea, tot așa, folosind emoticoanele. În general, îi scriu în limba engleză că, deși știe încă foarte bine și limba română, ca și limba franceză, dar prefer să îi scriu ori în engleză, ori în română, ori în franceză. Va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De-abia aștept să o revăd”, a spus el.

Din 2018, Irina locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama sa, Monica, și de soțul acesteia, Mr. Pink. Adolescenta nu a mai venit în România de mai bine de cinci ani. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri