monica gabor si irinel columbeanu
Actualitate

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți și au o fată. / Foto: Instagram

Irinel Columbeanu, adevărul despre imaginile controversate cu Monica Gabor. A rupt tăcerea după 15 ani: „Am fost șantajat!”

Au trecut mai bine de 15 ani de când Irinel Columbeanu ținea primele pagini ale ziarelor după ce a fost surprins în ipostaze intime alături de Monica Gabor, într-un restaurant din București, iar acum acesta a vorbit despre momentul acesta, mărturisind că a fost șantajat din cauza filmărilor.

În cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, fostul om de afaceri, care trăiește acum la azil, a vorbit despre imaginile controversate.

Deși s-a spus inițial că ar fi un trucaj, fostul om de afaceri a explicat că a fost șantajat de bărbatul care a filmat momentul, însă a refuzat să-i ofere vreun ban. Mai mult de atât, el s-a gândit că Monica Gabor ar fi și mai mult în atenția presei după aceste imagini și ar deveni și mai cunoscută în lumea mondenă, fapt ce a ajutat-o să fie celebră.

Citește și: Irinel Columbeanu, optimist și la azil. Cum vrea să facă bani: „Poate o să mă scoată din situația asta”

„Am fost șantajat în urma acestor imagini. A venit cineva care a spus că e chelner în localul respectiv, că el ne-a filmat pe gaura cheii. M-am gândit că presa o să fie și mai interesată de aceste imagini. Eu îmi aduceam aminte ce am făcut acolo, în acel separeu și mi-am dat seama… Eu chiar i-am spus Monicăi: «Nu te preocupa că ne-a pus Dumnezeu mâna în cap, adică ție ți-a pus Dumnezeu mâna în cap». Nu m-a deranjat că au apărut acele imagini”, a spus Irinel Columbeanu în podcastul „Fiță cu Adiță”, potrivit cancan.ro.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

În 2007, cei doi foști soți au fost filmați pe gaura cheii de un chelner în timp ce se aflau într-un separau de la un restaurant chinezesc din Capitală și aveau parte de momente intime, conform Libertatea.ro. 

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui îl ajută financiar

În aceeași emisiune, fostul milionar care trăiește acum la azil a povestit că Irina, fiica lui, îl ajută din America, acolo unde a început și munca.

irina columbeanu
Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară înfloritoare. / Foto: Instagram

„Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat. Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, a mai spus fostul milionar pentru sursa citată.

Citește și: Gigi Becali reacționează după ce s-a spus că i-ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu: "Unde sunt toți banii lui?"

Irinel Columbeanu părăsește azilul doar pe semnătură

Obișnuit să socializeze și să se plimbe zilnic, Irinel Columbeanu părăsește azilul, însă doar pe semnătură. Proprietarul centrului din Ghermănești a explicat că acesta nu poate pleca oricum, ci doar însoțit. Există reguli stricte pe care le respectă.

„Mulți zic că Irinel Columbeanu iese când vrea și pleacă atunci când vrea, însă la noi nu e ca la hotel, cum s-ar crede. La noi sunt reguli stricte, Irinel, precum ceilalți pacienți cazați la noi, trebuie să anunțe numele persoanei care îl însoțește, indiferent că este prieten sau rudă. Să precizeze clar la ce oră pleacă și la ce oră se întoarce. Totul este pe semnătura celui care îl însoțește, este notat numele acestuia la caiet, avem evidențe stricte. Pentru că, dacă i se întâmplă ceva cuiva, dacă dă vreo mașină peste ei, nu mai este responsabilitatea noastră, ci a celor care îi însoțesc”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech.

Citește și: Monica Tatoiu, despre Irinel Columbeanu, rămas fără avere și ajuns la azil: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii lui!”

Totodată, proprietarul azilului a vorbit și despre stilul vestimentar al lui Irinel Columbeanu, care a fost acuzat că poartă numai haine de firmă în ciuda faptului că nu are o situație financiară bună.

„E adevărat că Irinel are multe articole vestimentare care costă foarte mult, dar nu sunt noi, nu sunt cumpărate recent, sunt din perioada când era milionar. Nu trebuie condamnat pentru asta. La urma-urmei, sunt achiziționate din banii lui”, a mai spus Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, care e bun prieten cu Irinel Columbeanu.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri