Irinel Columbeanu/ Foto: Facebook
Divertisment

Irinel Columbeanu/ Foto: Facebook

Irinel Columbeanu și Mr. Pink, prima întâlnire. Ce părere are fostul milionar despre actualul soț al Monicăi Gabor: „E un domn”

Recent, Irinel Columbeanu a călătorit în SUA, unde s-a reunit cu fiica sa, Irina Columbeanu. După cinci ani de separare, întâlnirea dintre afacerist și adolescenta de 16 ani a fost extrem de emoționantă pentru amândoi. Irinel Columbeanu a povestit despre cum a decurs revederea cu fiica sa, precum și cu Monica Gabor și Mr. Pink, întrucât le-a făcut o vizită la vila din Malibu.

Irinel Columbeanu a împărtășit experiența revederii cu fiica sa, Irina, după perioada de cinci ani în care nu s-au văzut. Afaceristul a observat că adolescenta s-a dezvoltat armonios și are dorința de a-și continua studiile în domeniul psihologiei. Irina a discutat cu tatăl ei despre opțiunile sale de viitor, iar transformarea prin care a trecut a impresionat profund pe Irinel Columbeanu.

Citește și: Irinel Columbeanu nu și-a mai strâns fiica în brațe de cinci ani. Irinuca s-a mutat la mama ei, în SUA: "Monica hotărăște"

„Prima întâlnire a fost la recepția hotelului unde am fost cazat. Ne-am luat în brațe. S-a înălțat foarte mult din 2018, de când nu ne-am văzut. Vrea să se ducă la tot felul de colegii. M-a întrebat pe mine, de m-aș pricepe eu. E interesată de psihologie în primul rând. Am stat fix o săptămână. Irina e foarte bine, a crescut frumos”, a povestit  afaceristul, potrivit cancan.ro.

În timpul vacanței în SUA, Irinel Columbeanu a avut ocazia să petreacă timp și cu actualul soț al Monicăi Gabor, Mr. Pink. Cei doi au ieșit împreună la restaurante și au vizitat principalele atracții turistice din Malibu.

Citește și: Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, succes la 15 ani. Cum a reușit să câștige aproape 10.000 de euro

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu. E spectaculos, cu palmieri peste tot. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim. La Malibu ne-a gătit Monica. A făcut niște paste delicioase. Acolo mai au și o asistentă care stă cu ei, căsătorită cu un domn foarte drăguț”, a mai spus fostul milionar.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri