Motivul pentru care o femeie nu vrea să mai meargă la sala de sport niciodată/ Shutterstock
Divertisment

Motivul pentru care o femeie nu vrea să mai meargă la sala de sport niciodată/ Shutterstock

Motivul pentru care o femeie nu vrea să mai meargă la sala de sport niciodată. Situația jenantă prin care a trecut

În mod obișnuit, în vestiarul sălilor de sport oamenii petrec destul de puțin timp. Aceștia vor doar să se schimbe de hainele în care s-au antrenat, să-și la lucrurile și să facă un duș. Cu toate acestea, unii dintre ei au parte de întâmplări hilare sau jenante. Este și cazul unei femei, care și-a jurat că nu va mai călca niciodată în sala de sport după momentul rușinos prin care a trecut. 

Ebony Day a povestit întreaga întâmplare pe contul său de TikTok, spunând că este încă șocată și jenată de experiența pe care a trăit-o.

Citește și: O tânără susține că a fost dată afară din sala de sport din cauza felului în care s-a îmbrăcat. Blonda și-a arătat ținuta pe internet 

„Mi s-a întâmplat cel mai jenant lucru și nu voi mai putea pune niciodată piciorul în sala de sport”, a început Ebony povestea. „Am intrat în vestiar și era acolo o doamnă complet goală. Nu m-a deranjat neapărat să văd asta. Există vestiare cu uși, dar dacă ea vrea să fie goală acolo, îi respect încrederea. M-am îndreptat spre dulapul meu și atunci s-a întâmplat”, a continuat femeie chicotind, amintindu-și întâmplarea prin care a trecut. 

Ea a explicat că avea foarte multe lucruri în mână, așă că și-a pus telefonul sub braț, fără să-și dea seama că era îndreptat spre doamna complet goală. 

„Nu știu de ce nu mi-am pus telefonul pe podea. Totul era în regulă, eu îmi strângeam lucrurile, iar doamnă se schimba și, evident, nu m-am uitat spre ea pentru că nu voiam să o fac să se simtă incomod. Când am terminat și m-am întors spre ea, se uita la mine de parcă aș fi o psihopată. M-a surprins atunci, gândindu-mă că nu sunt eu cea care stă dezbrăcată acolo. Oricum, mi-am pus lucrurile în rucsac și când am ieșit din vestiar mi-am luat telefonul de la sub braț. Am rămas blocată pe hol uitându-mă la lanterna telefonului meu care fusese aprinsă în tot acest timp. Probabil femeia a crezut că am filmat-o. Nu e de mirare că s-a uitat așa la mine. Nu cred că voi mai putea da ochii cu ea vreodată și nici nu voi mai călca în sala de sport. O să fie un afiș cu mine pe ușă care avertizează că sunt o ciudată”, a povestit femeia. 

Citește și: Ea e femeia Hulk. Are un fizic de supererou și un apetit uriaș: mănâncă de șapte ori pe zi ca să arate așa

Utilizatorii aplicației au încercat să o consoleze pe Ebony, însă nu s-au putut abține să nu se amuze de situație: „Am știu că asta s-a întâmplat din prima clipă când ți-ai pus telefonul la sub braț. E hilar”/ „De ce blițul telefonului se aprinde doar în cele mai incomode momente? Eu nu-l folosesc niciodată, dar de fiecare dată când nu ar trebui să-l folosesc, atunci se aprinde”/ „Credeam că o să spui că ai înregistrat-o din greșeală”. 

Etichete: femeie , incident , sala de sport

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri