Ben Affleck si fiica lui, violet
Divertisment

Ben Affleck și fiica lui cea mare, Violet / Foto: Profimedia

Motivul pentru care Violet, fiica lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner, poartă mereu mască. Utilizatorii de internet au fost uimiți

Violet, fiica lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner, a fost văzută în repetate rânduri purtând mască de protecție, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus s-a încheiat. Acum, însă, ea a explicat care este motivul din spatele acestei decizii.

În vârstă de 18 ani, fiica lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner a fost văzută de multe ori purtând mască de protecție în timpul ieșirilor cu părinții ei, chiar și când era cald. Deși mulți s-au gândit că ea apelează la acest truc pentru a-și proteja intimitatea, adevărul este altul.

Violet, fiica lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner / Profimedia Images

Într-un discurs susținut la LA County Board of Supervisors, ea a explicat că a început să poarte mască de protecție după ce a contractat o „afecțiune post-virală în 2019”, când a văzut că medicina nu are întotdeauna răspunsuri pentru „consecințele virusurilor minore”. Astfel, pentru a se proteja, pentru a evita să se îmbolnăvească, ea ales să-și ia măsuri de precauție și să poarte mască atunci când iese în diferite spații publice.

Citește și: Jennifer Garner, tur de forță într-o singură zi: cinci ținute pline de stil, același zâmbet cuceritor și salutări pentru fani

„Bună! Sunt Violet Affleck, rezidentă în Los Angeles, care votează pentru prima dată. Am 18 ani. Am contractat o afecțiune post-virală în 2019. Sunt bine acum, dar am văzut pentru prima dată că uneori medicina nu are răspunsuri nici pentru consecințele unor virusuri minore”, și-a început ea discursul.

Ulterior, Violet a enumerat și care sunt cerințele ei: „Pentru a face față crizei de lungă durată a Covid, solicit purtarea măștilor de protecție, filtrarea aerului și lumină UVC în instituțiile guvernamentale, inclusiv în închisori și centre de detenție. De asemenea, purtarea măștilor ar trebui să fie obligatorie în unitățile medicale”, a mai declarat ea.

„Trebuie să extindeți disponibilitatea testelor și tratamentelor de înaltă calitate gratuite, iar, cel mai important, comitatul trebuie să se opună măsurilor de interdicție a măștilor. Acestea nu ne țin în siguranță. Ele fac ca membrii vulnerabili ai comunității noastre să se simtă mai puțin protejați”, a mai spus ea.

Citește și: Jennifer Garner, despre renumele de „fata cuminte și drăguță” a Hollywoodului: “Pot fi și taciturnă”

Violet a vorbit apoi despre pandemia de COVID-19 și despre cum „una din zece infecții” duce la COVID de lungă durată, care este o boală neurologică și cardiologică devastatoare, ce îi poate împiedica pe oameni să lucreze, să se deplaseze, să vadă și chiar să gândească.

Discursul ei a stârnit numeroase reacții printre utilizatorii de internet, mulți apreciind curajul de a vorbi: „La 18 ani are mai mult curaj decât vor avea unii oameni în toată viața ei!”, „Are doar 18 ani, dar face mai multe lucruri decât unii dintre politicieni!”, „Abia aștept să văd cum va crește!”.

Jennifer Garner nu le permite copiilor ei să stea pe rețelele sociale

Jennifer Garner a mărturisit că cei trei copii ai ei și ai lui Ben Affleck, Violet, Seraphina și Samuel, nu au voie să navigheze pe rețelele sociale. Deși aflați la vârsta adolescenței, aceștia nu protestează în legătură cu decizia mamei lor.

Invitată într-o emisiune tv, actrița și-a motivat decizia: "Le-am spus așa copiilor mei: arătați-mi articolele care demonstrează că social media este ceva bun pentru adolescenți, iar apoi vom discuta despre asta. Să-mi găsiți și dovezile științifice care să le egaleze pe cele pe care le am eu și care spun că rețelele sociale nu sunt bune pentru adolescenți'".

Citește și: J.Lo, implicată în creșterea copiilor pe care Ben Affleck îi are cu Jennifer Garner: „Trebuie să fie tratați cu multă grijă”

Jennifer Garner și fiul ei, samuel
Jennifer Garner și Samuel Affleck, singurul ei băiat / Foto: Profimedia

Nici măcar Violet, care are 18 ani, nu contestă decizia mamei ei, ba chiar dimpotrivă, susține "mișcarea". "Fiica mea cea mare e recunoscătoare" că nu stă pe social media, a adăugat Garner, care spune că doar timpul va decide dacă își va schimba părerea în anii următori.

Jennifer Garner si Seraphina Affleck
Jennifer Garner și Seraphina Affleck, fiica ei mijlocie / Foto: Profimedia

Citește și: Ce relație frumoasă are Ben Affleck cu gemenii lui Jennifer Lopez! Imagini superbe de familie, care vorbesc de la sine

În 2019, Jennifer declara pe marginea acestui subiect: "Sunt îngrijorată și pentru copiii care nu au părinți cunoscuți pentru că trebuie să se descurce cu această presiune".

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri