Celebrity Selfies
Divertisment

Rebel Wilson. Foto: Profimedia

Niciodată n-a arătat mai bine. Rebel Wilson, într-o rochie cu paiete, pe plajă, după ce a slăbit 35 de kilograme

Rebel Wilson, celebra actriță în vârstă de 41 de ani, a început o ”călătorie” pentru schimbarea stilului de viață în urmă cu aproape doi ani de zile. Acum, însă, după ce a slăbit mai bine de 35 de kilograme, ea este în cea mai bună formă fizică.

Rebel Wilson s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, însă anul trecut, a decis că a sosit momentul să facă o schimbare în ceea ce privește stilul de viață. Astfel, a adoptat o dietă strictă, a făcut sport, iar acum, aproape doi ani de zile, este de nerecunoscut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele mai recente imagini de pe rețelele sociale, actrița apare îmbrăcată într-o rochie cu paiete, de culoare burgundy, ce impresionează prin decolteul adânc. De asemenea, ea și-a completat look-ul cu un machiaj discret, ce pune accent pe ochi, dar și cu o coafură lejeră.

Citește și: Rebel Wilson, imagini în costum de baie după ce s-a transformat total. A slăbit peste 30 de kg și nu pare să se oprească

Cum se menține în formă Rebel Wilson, după ce a slăbit 35 de kilograme

Rebel Wilson a declarat 2020 „Anul sănătății”și și-a impus să ajungă la 75 de kilograme. Nu doar că a reușit să-și atingă scopul, dar și-a transformat total viața. Acum, într-un interviu pentru TODAY Health, actrița din „Pitch Perfect” a dezvăluit obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat pentru a-și păstra silueta după ce a slăbit 35 de kilograme.

Starul în vârstă de 41 de ani a povestit că a descoperit pasiunea pentru plimbări și drumeții:

„Uneori oamenii cred că trebuie să-ți lucrezi foarte mult corpul pentru a obține rezultate și, da, dacă te-ai antrena pentru a fi următorul Thor sau ceva de genul acesta, te-ai înhăma la a face aceste lucruri serioase, dar ca persoană obișnuită, mersul pe jos este atât de important, atât de sănătos, atât de ușor de practicat oriunde în lume”. „A devenit forma mea preferată de exerciții acum”.

Citește și: Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco. Soția prințului Albert a fost externată din spital

După ce a început din nou să lucreze la mai multe filme în paralel, Rebel a recunoscut că era „îngrijorată” să nu cedeze vechilor obiceiuri.

Actrița din „Hustle” a mărturisit că era o persoană care mânca pe fond de stres și că ar fi „întinde mâna după zahăr” ori de câte ori se simțea „obosită și stresată”. Dar obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat anul trecut s-au „înrădăcinat” rapid.

Citește și: Rebel Wilson, mărturisiri după ce a făcut publică o imagine de acum șapte ani: ”Foloseam mâncarea pentru a-mi amorți emoțiile!”

Rebel a subliniat, de asemenea, importanța îngrijirii de sine și a spus că se răsfăță cu masaje și tratamente faciale, pe lângă faptul că mănâncă sănătos și face mișcare. Doarme opt ore pe noapte și se folosește de ideea întemeierii unei familii ca motivație pentru a rămâne sănătoasă. În plus, a găsit modalități ca răsfățurile să nu implice neapărat mâncare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri