Charlene de Monaco
Divertisment

Charlene de Monaco a fost operată din nou / Getty Images

Noi detalii despre starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco. Ce se întâmplă cu soția prințului Albert după ce a fost operată

Prințesa Charlene de Monaco a fost operată din nou la sfârșitul săptămânii trecute, iar acum o sursă apropiată acesteia a oferit detalii despre starea ei de sănătate.

Potrivit public.fr, Charlene de Monaco se află în continuare în Africa de Sud, acolo unde trăiește de mai bine de șase luni. Deși a fost operată din nou zilele trecute, din cauza infecției ORL pe care a contractat-o în luna mari, dar starea ei de sănătate este bună, fiind ținută sub observație în prezent.

Conform unei surse de la palatul princiar din Monaco, intervenția chirurgicală a prințesei Charlene a fost realizată sub anestezie generală și a decurs foarte bine, aceasta urmând să fie ținută sub observație pentru 48 de ore.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, operată din nou, la câteva zile după ce prințul Albert a declarat că urmează să se întoarcă acasă

Starea de sănătate a soției prințului Albert a stârnit îngrijorare printre apropiații ei, întrucât ea se află în Africa de Sud de mai bine de șase luni, iar pe 13 august a fost operată sub anestezie generală.

La începutul lunii septembrie, prinţesa fusese spitalizată de urgenţă după ce s-a simţit rău în urma unor complicaţii intervenite ca urmare a gravei infecţii la ureche, nas şi gât pe care o contractase în luna mai, a explicat fundaţia sa într-un comunicat.

Ea a fost admisă, sub un alt nume, într-un spital din Durban, în provincia Kwazulu-Natal (est), după ce căzuse la podea în casa în care locuia de mai multe luni.

Citește și: Ce actriță de top a înlocuit-o pe prințesa Charlene la brațul lui Albert de Monaco, la două evenimente din ultima săptămână

Prințesa Charlene se află în Africa de Sud de mai bine de jumătate de an

De la mijlocul lunii martie, Charlene se află în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, prințesa s-a ales cu o infecție ORL, așa că nu a putut călători spre casă, notează Daily Mail.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu Charlene.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri