Tom Parker
Divertisment

Tom Parker / Instagram

Noi detalii despre Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier inoperabilă. Ce s-a întâmplat cu artistul după chimioterapie

Tom Parker, solistul trupei ”The Wanted”, care a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier inoperabil, a dezvăluit că în urma tratamentului s-a confruntat cu pierderi de memorie pe termen scurt.

Tom Parker, în vârstă de doar 32 de ani, a vorbit în cadrul unor story-uri postate pe contul de Instagram, despre starea sa de sănătate și a dezvăluit că ședințele de chimioterapie și radioterapie i-au afectat memoria pe termen scurt.

Citește și: Horoscopul anului 2021. Care sunt previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

”Așa cum știți, am făcut chimioterapie și radioterapie, care au fost destul de brutale. Printre efectele adverse ale acestor tratamente se numără faptul că îți pierzi memoria pe termen scurt.”, a povestit el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tom Parker, prima imagine după ședințele de chimioterapie. Artistul și-a prezentat fiul: ”E lumina de la capătul tunelului!”

De asemenea, acesta le-a oferit fanilor și un exemplu, spunând că la un moment dat nu putea să-și amintească detalii despre activitățile zilnice, însă ținea minte perfect că-i achiziționase un cadou fiicei sale, Aurelia.

Tom Parker a anunțat în luna septembrie că a fost diagnosticat cu o tumoră de gradul patru pe creier. El a făcut anunțul pe Instagram: ”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, cei doi căsătorindu-se în iulie 2018. Un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe, iar în urmă cu mai bine de o lună de zile au devenit părinții unui băiețel.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri