Monte-Carlo Gala For Planetary Health : Photocall
Divertisment

Nu se mai oprește din slăbit! De la peste suta de kg, Rebel Wilson impresionează cu noua siluetă pe covorul roșu

Rebel Wilson nu mai vrea să fie “grăsuța de la Hollywood”, chiar dacă primea bani grei de la producătorii din industria filmului pentru rolurile de “plinuță amuzantă” în care era distribuită. Chiar ea a făcut această dezvăluire în trecut - practic era plătita ca să nu slăbească.

Dar cum sănătatea este mai importanta decât banii, Rebel a hotărât să facă o schimbare în viața sa. Cu ajutorul celor mai buni nutriționiști și antrenori personali, a slăbit deja peste 20 de kg și continuă să slăbească. Își propusese ca până la finalul anului să ajungă la 70, ceea ce este o adevărată performanță, având în vedere că avea peste 100.

Rebel Wilson

Rebel Wilson, care s-a făcut remarcată la Hollywood cu rolurile de "grăsuță amuzantă", a povestit că a început această călătorie spre o siluetă sănătoasă făcând plimbări lungi, consumând apă multă și ferindu-se de zahăr și carbohidrați. Ulterior, antrenorul ei personal, Jono Castano, i-a creat un program personalizat, care presupune efectuarea de exerciții fizice șase zile pe săptămână.

Vedeta a impresionat cu noua sa siluetă pe covorul roșu la Planetary Health Gala, un eveniment organizat la Monaco de Printul Albert. Însoțită de iubitul său, Jacob Busch, aceasta a apărut într-o rochie metalizată multicoloră.

Foto: Rebel Wilson si iubitul său, Jacob Busch. SURSA : GETTY IMAGES

Wilson, care a impresionat în filme precum "Bridemaids", "The Hustle" și "Pitch Perfect", spune că pandemia a motivat-o să acorde mai multă atenție sănătății sale și să dea jos kilogramele în plus: „Sunt într-o misiune. Acesta este Anul Sănătății pentru mine”, a dezvăluit ea.
„Am avut un job și am fost plătită cu bani mulți pentru a nu slăbi, într-o perioadă în care îți puteai pierde ușor capul”. Motivul? Lipsa actrițelor „plus-size” din showbiz.

Apropiații ar fi dezvăluit pentru revista People că actrița în varstă de 40 de ani a obținut „rezultate uimitoare” schimbându-și obiceiurile alimentare și respectând regulile Mayr, pe care le-a învățat la un centru de wellness.
Vezi AICI ce presupune dieta lui Rebel Wilson.

 

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri