O tânără din India a fost încoronată Miss Universe 2021 (2)
Divertisment

O tânără din India a fost încoronată Miss Universe 2021 / Profimedia Images

O tânără din India a fost încoronată Miss Universe 2021: Sandhu, discurs emoționant pentru tineri: ”Încetaţi să vă comparaţi cu alţii!”

Zeci de tinere din toate colțurile lumii s-au întrecut duminică seară pentru titlul ”Miss Universe 2021”, concurs de frumusețe desfășurat în Israel, însă norocoasa a fost Harnaaz Sandhu, o tânără din India, care a fost încoronată ”regina frumuseții”.

Indiencele sunt recunoscute pentru frumusețea lor, iar duminică seară Harnaaz Sandhu a reușit să mai aducă o coroană în țara ei. Tânăra de 21 de ani a reușit să învingă nu mai puțin de 79 de concurente din toate colțurile lumii, ea învingându-le pe Miss Paraguay, care s-a clasat pe locul al doilea și pe Miss Africa de Sud, care a ocupat al treilea loc.

O tânără din India a fost încoronată Miss Universe 2021 (4)

Citește și: Priyanka Chopra și Nick Jonas au împlinit trei ani de la căsătorie. Mesajul emoționant făcut public de actriță

Astfel, tânăra în vârstă de 21 de ani a fost desemnată Miss Universe 2021, iar în cadrul discursului de pe scenă, ea a îndemnat tinerii să conștientizeze că ”sunt unici și frumoși”.

„Încetaţi să vă comparaţi cu alţii. Eu cred în mine şi din acest motiv sunt aici astăzi”, a spus tânăra, care a vorbit, de asemenea, și despre schimbările climatice: ”Este momentul să acţionăm şi să vorbim mai puţin. Prevenţia şi protecţie sunt mai bune decât regretul şi refacerea”, a declarat ea.

O tânără din India a fost încoronată Miss Universe 2021

După ce a fost anunţată câştigătoare, Harnaaz Sandhu a sărbătorit pe scenă alături de celelalte concurente şi a strigat către camera de filmat „Chak de Phatte India", exclamaţie care se traduce „Să facem asta, India!”.

Sandhu a mărturisit, de asemenea, că idolul ei este actrița Priyanka Chopra, care are și ea în palmares un trofeu de Miss. De asemenea, în timpul liber, tânăra de 21 de ani practică yoga, dans, gătește, face echitație ori joacă șah.

Citește și: Miss Universe România 2021 va defila într-o rochie de 20.000 de euro, inspirată din portul Reginei Maria, în finala din Israel

Miss Universe 2021, organizat în condiții speciale

Concursul de frumusețe găzduit de Israel a fost organizat în condiții speciale, ținând cont de pandemia de coronavirus. Astfel, a fost obligatorie vaccinarea pentru tot personalul și concurenții, în termen de șase luni, pentru a putea participa. De asemenea, toate persoanele au fost testate la fiecare 48 de ore, într-un cort special, iar purtarea măștilor de protecție împotriva Covid-19 a fost obligatorieîn orice moment când nu sunt pe scenă.

Citește și: Un model se plânge că i se șterge contul de Instagram pentru că e prea frumoasă: "Viața e mai grea pentru oamenii care arată bine"

„Au fost reguli COVID destul de riguroase, dar suntem cu toții aici și suntem entuziasmați pentru duminică”, a adăugat Omecene, directorul de comunicare al Miss Universe.

Miss SUA, Elle Smith, a declarat pentru CNN că a constatat că măsurile Israelului împotriva Covid-19 sunt mult „mai stricte decât în ​​State în ceea ce privește protocolul, așa că simt că luăm orice precauție necesară pentru a organiza un astfel de eveniment”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri