andreea marin si iubitul
Actualitate

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. / Foto: Instagram

Iubitul Andreei Marin se află în Israel. Cum îi ajută Adrian Brâncoveanu pe românii prinși în război: „Nu i-a lăsat la greu”

Andreea Marin a declarat în cadrul unui interviu că iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, se află în prezent în Israel, acolo unde le oferă sprijin românilor prinși în război. 

Vedeta este extrem de mândră de partenerul său, care a fost numit Consul General la Haifa. Potrivit declarațiilor făcute de aceasta în cadrul unui interviu pentru VIVA!, Adrian a plecat spre Israel la puțin timp după ce s-au întors din Chișinău. 

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România. Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi. 

Citește și: Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 15 kilograme, în trei luni: „Ca să ajung ca în liceu, mai am de dat doar cinci”

O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit… Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși. Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el.”, a declarat Andreea Marin

Ce spune Andreea Marin despre nunta cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu de aproape șase ani. Cei doi se iubesc, se respectă, iar în ciuda celor trei căsnicii eșuate, prezentatoarea TV pare că și-a găsit în sfârșit iubirea vieții. Cu toate acestea, cei doi nu s-au căsătorit încă, iar fanii vedetei s-au întrebat dacă aceasta mai crede în nunți după ghinionul avut în trecut. 

În cadrul unui interviu oferi pentru revista VIVA!, Andreea Marin a declarat că nu exclude posibilitatea unei eventuale căsătorii cu actualul ei partener de viață și mai mult, aceasta a dezvăluit ce apreciază cel mai mult la iubitul ei. 

Citește și: Andreea Marin s-a pozat fără machiaj, la primele ore ale dimineții. Fanii nu au contenit cu laudele: "Întotdeauna frumoasă"

„Cel mai frumos dar și compliment, totodată, e fiecare dimineață când ne trezim împreună și tot ce clădim umăr lângă umăr, cu dragoste. Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe. De atunci până azi, am construit mult în doi”, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!. 

Cât despre postura de mireasă, Andreea a susținut că, deși a fost căsătorită de trei ori, toate aceste căsnicii sfârșindu-se din cauza nepotrivirilor, are încredere și speranță, astfel că nu exclude o posibilă căsătorie cu actualul său partener. 

„Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine”, a spus vedeta. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri