Archival Cinema and Entertainment
Divertisment

Publicity Still of Elizabeth Taylor Circa 1951 File Reference # 33595_091THA

Obiecte de lux ale celebrei Elizabeth Taylor, scoase la vanzare. De la ce sume incep licitatiile

Mai multe tinute si obiecte care au apartinut actritei Elizabeth Taylor vor fi scoase la licitatie. Aceasta va fi organizata de Julien's Auctions si House of Taylor si va dura trei zile.

Fanii vor putea alege din peste 1.000 de articole de lux din colectia vedetei. Spre deosebire de vanzarea de la Christie's New York, incheiata cu incasari de 156 milioane de dolari, cea care va fi organizata la inceputul lunii decembrie nu propune cumparatorilor nicio bijuterie, ci suveniruri si tinute purtate de vedeta in timpul filmarilor, spectacolelor si evenimentelor caritabile.

Preturile vor fi accesibile, esarfele si accesoriile vestimentare, de exemplu, sunt estimate sa se vanda pentru sume cuprinse intre 200 si 400 de dolari. Cele mai multe obiecte sunt evaluate la preturi care nu depasesc 10.000 de dolari. Toate incasarile vor fi donate fundatiei ETAF, creata de actrita pentru lupta impotriva SIDA.

Elizabeth Rosemond Taylor a fost o actrita americana de film, considerata "ultimul star al Hollywoodului de altadata". Ea a castigat Premiul Oscar de doua ori si a fost distinsa de American Film Institute cu Premiul pentru intreaga cariera.

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri