"America Latina" Red Carpet - The 78th Venice International Film Festival
Divertisment

Olivia Culpo, foto: Getty Images

Olivia Culpo, apariție seducătoare într-un costum de baie roșu. Fosta Miss Univers și-a etalat silueta în timpul unei vacanțe

Olivia Culpo și-a etalat silueta de invidiat într-un cosum de baie roșu, în timp ce s-a bucurat de o vacanță de lux în stațiunea mexicană Cabo San Lucas. Aceasta a petrecut timp de calitate cu iubitul și prietenii săi. 

Fosta Miss Univers, în vârstă de 29 de ani, continuă să arate seducător odată cu trecerea timpului. Aceasta și-a arătat formele voluptoase și abdomentul lucrat la sala de fitness într-un costum de baie minuscul de culoare roșie. Surprinsă făcând baie în Marea Cortez alături de iubitul ei, Christian McCaffrey, și protejându-și pielea de razele soarelui dându-se cu cremă SPF, aceasta a atras toate privirile din stațiunea de lux. De asemenea, Culpo a ales să poarte și o șapcă pentru a-și proteja tenul impecabil de arsurile solare. 

Olivia Culpo, apariție seducătoare într-un costum de baie roșu/ Profimedia
Olivia Culpo, apariție seducătoare într-un costum de baie roșu/ Profimedia

Olivia Culpo a declarat în nenumărate rânduri că abdomenul ei nu arată așa din cauza dietei sau procedurilor estetice scumpe, ci datorită faptului că se antrenează constant, mai ales că o face de la vârsta de 10 ani, atunci când era supraponderală. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Olivia Culpo, irezistibilă într-un costum de baie cu decupaje. Fosta Miss Univers se mândrește cu o siluetă de invidiat

„Când eram mai tânără și eram supraponderală, am făcut atât de multe antrenamente abdominale, că acum musculatura mea cred că se păstrează mai bine, pentru că nu m-am antrenat deloc vacanța asta și arată foarte bine. Cred că dacă faci multe antrenamente abdominale vei ajunge acolo. Trebuie doar să încerci în continuare. Și sincer, cu cât începi mai tânăr, cu atât mai bine. Obișnuiam să fac antrenamente abdominale când aveam vreo 10 ani.”, a explicat Olivia.

Olivia Culpo, apariție seducătoare într-un costum de baie roșu/ Profimedia
Olivia Culpo, apariție seducătoare într-un costum de baie roșu/ Profimedia

Sora mai mare a Oliviei, Aurora, care este mamă a doi copii mici, a intervenit în timp ce aceasa explica și a spus: „Nu cred că este ceva de promovat copiilor”.

„Am făcut antrenamente abdominale pentru că eram supraponderală. Mulți oameni nu cred asta”, a subliniat Olivia. Aurora a fost de acord: „A fost. Era cu adevărat supraponderală”.

Olivia Culpo a fost operată de endometrioză

În urmă cu ceva timp, Olivia Culpo a dezvăluit că suferă de endometrioză, o boală dureroasă cu care se confruntă multe femei la nivel mondial și, mai mult de atât, ea a fost operată.

”Ieri m-am operat de endometrioză. Nu este o postare prea glamuroasă, dar am simțit nevoia să împărtășesc asta cu voi și să vă fac să conștientizați asupra acestei boli”, a început mesajul vedetei.

Citește și: Olivia Culpo, mărturisiri neașteptate. Fosta Miss Univers a dezvăluit cum reușește să aibă o relație la distanță cu partenerul ei

”Endometrioza este o afecțiune în care țesutul uterului crește în alte părți aleatorii ale corpului provocând durere. Aceasta afectează fertilitatea și sănătatea generală, dar și…fericirea”, a continuat Olivia. ”Am fost în agonie ani de zile în perioada ciclului menstrual, iar medicii m-au diagnosticat greșit de nenumărate ori”, spunea modelul în luna octombrie a anului trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri