taylor swift, bebe rexha, rita ora
Divertisment

Taylor Swift, Bebe Rexha și Rita Ora, printre frumusețile care au participat la MTV EMA 2022, în Germania / Foto: Profimedia

Parada modei pe covorul roșu de la MTV EMA. Taylor Swift, Bebe Rexha și Rita Ora, cele mai îndrăznețe artiste

Galele premiilor MTV adună de obicei, pe covorul roșu, cele mai excentrice, riscante și colorate outfituri, iar unele dintre vedetele care au ajuns anul acesta în Dusseldorf, Germania, la Europe Music Awards, au respectat întocmai aceste "criterii".

Bebe Rexha nu a trecut neobservată. Aceasta s-a îmbrăcat într-un costum inedit, albastru electric, din catifea, ce a acoperit-o de la gât până în vârful degetelor de la picioare. Ceea ce a atras atenția a fost structura atașată, un fel de frunză, ce o făcea nevăzută pe artista de 33 de ani dacă era pozată dintr-o parte.

Bebe Rexha MTV EMA 2022
Bebe Rexha, la MTV EMA 2022 / Foto: Profimedia

Citește și: Emily Blunt, mai senzuală ca oricând. A surprins pe covorul roșu într-o fustă complet transparentă

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Israelianca Noa Kirel și-a asigurat un loc între cei care au atras atenția. Multiplă laureată la MTV EMA, de-a lungul anilor, precum și concurentă la Eurovsion 2023, șatena a apărut într-un top scurt, peste care a avut puse o mulțime de lanțuri aurii și pantaloni și mănuși lungi pe care era imprimat chipul lui Kanye West.

noa kirel
Noa Kirel, reprezentanta Israelului la Eurovision 2023. / Foto: Profimedia

Taylor Swift a câștigat patru premii la ediția de anul acesta a EMA. Pe covorul roșui a părut într-o rochie îndrăzneață, formată dintr-un body decoltat și o fustă din plasă, cu străluciri.

Taylor Swift MTV EMA 2022
Taylor Swift, la MTV EMA 2022 / Foto: Profimedia

Rita Ora și proaspătul ei soț, regizorul Taika Waititi, au fost gazdele galei din Germania. În timp ce partenerul ei a purtat un costum clasic, solista a ales o salopetă cu decolteu generos și cu spatele gol, cu transparențe, în negru, roșu și auriu.

Rita Ora și Taika Waititi MTV EMA 2022

Citește și: Hillary Clinton a renunțat la obișnuitele costume cu pantaloni și a îmbrăcat o rochie fluidă în Veneția. Cum a arătat pe covorul roșu

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri