printul philip
Divertisment

Prințul Philip foto: Getty Images

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Prințul Philip, regretatul soț al reginei Elisabeta a II-a, nu a fost impresionat de soția prințului Harry atunci când a cunoscut-o. Potrivit declarațiilor făcute de autoarea regală Ingrid Seward, bunicul ducelui de Sussex a comparat-o deseori pe fosta actriță cu Wallis Simpson, soția regelui Edward al VIII-lea, și i-a dat o poreclă brutală. 

Deși nu i-a spus niciodată în față ce părere are despre ea și nu a rostit porecle de față cu ea, prințul Philip și-a exprimat deseori temerile legate de Meghan Markle. Personalul ducelui de Edinburgh l-a auzit pe acesta vorbind despre soția nepotului său, folosind o poreclă. 

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru că au lipsit de la comemorarea prințul Philip: ”E o palmă peste față pentru Regină!”

Autoarea regală Ingrid Seward a declarat într-un interviu pentru GB News că prințul Philip, care s-a stins din viață în 2021, a asemănat-o pe Meghan cu Wallis Simpson, o altă americană divorțată care s-a căsătorit cu un regal. Comparația dintre fosta actriță din „Suits” și soția prințului Edward a mai fost făcută și înainte, dar Philip a continuat, poreclind-o pe Meghan „DoW” [abrevierea pentru Ducesa de Windsor]”.

„Cred că prințul Philip se pricepea să citească oamenii și a văzut întotdeauna ce este rău în ei, deși a încercat să vadă doar ce e bun. Cred că pur și simplu nu a putut scăpa de acele sentimente pe care le avea pentru Meghan și a vorbit tot timpul despre asemănările dintre ea și doamna Simpson. Din acest motiv obișnuia să o numească ducesa de Windsor, dar nu o spunea în față. Folosea abrevierea DoW”, a povestit Ingrid Seward. 

Citește și: Ultimele cuvinte pe care prințul Philip i le-a spus prințului Charles. Cei doi au vorbit cu câteva ore înainte ca ducele să moară

Ea a mai dezvăluit că prințul Philip a etichetat-o pe Meghan drept „perturbatoare”, în timp e regretata regină Elisabeta avea „mari speranțe” în ducesa de Sussex. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri