printesa sofia a suediei
Divertisment

Primele imagini cu Sofia a Suediei la spital. Printesa e voluntar in prima linie pentru pacientii cu COVID-19

Dupa ce a facut un curs de specialitate, Printesa Sofia a Suediei a intrat in prima tura la spitalul la care este presedinte onorific. Potrivit publicatiilor internationale, sotia Printului Carl Philip a decis sa ajute personalul medical care infrunta criza coronavirusului.

Sofia si-a asumat sarcinile nemedicale: dezinfecteaza paturile, face curatenie si ajuta la bucatarie. Printesa a publicat pe contul de Instagram o poza cu echipamentul medical care i-a fost pregatit de spital. Ea a fost fotografiata si inainte de a-si incepe prima tura la spitalul Sophiahemmet.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Se spune despre Printul Carl Philip al Suediei, sotul Sofiei, ca este un Fat-Frumos in carne si oase. Cei doi s-au casatorit in 2015 si au doi copii impreuna, printii Alexander si Gabriel.

Desi are tatuaje, a aparut in emisiuni de tip reality-show si a facut pictoriale destul de indraznete, Sofia a fost primita cu bratele deschise in Familia Regala Suedeza.

Dupa ce si-a asumat rolul de membra, tanara de 35 de ani s-a implicat activ in cauza de binefacere si a stat departe de scandaluri mondene.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri