Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia oficială, care a avut loc pe 19 mai

Primul cadou pe care-l va primi fiica lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex păstrează acest obiect dinainte de a-l cunoaște pe Harry

Meghan Markle și prințul Harry au făcut dezvăluiri explozive în cadrul interviului pe care i l-au acordat lui Oprah Winfrey, iar printre acestea se numără și sexul bebelușului pe care-l așteaptă.

La doar câteva zile după ce Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit că în vara acestui an vor deveni părinți de fetiță, presa internațională scrie că ducesa de Sussex și-a dorit întotdeauna o fetiță și, mai mult de atât, a pregătit deja un cadou pentru ea.

Au mai rămas câteva luni până când ducesa de Sussex își va cunoaște fiica, însă aceasta a pregătit deja un cadou pentru ea, pe care-l păstrează de foarte mult timp pentru ea.

Christie Brinkley, trup de zeiță la 67 de ani. Supermodelul, imagine de mii de aprecieri: ”Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Mai exact, în cadrul unui interviu pe care Meghan Markle l-a acordat în 2015, când nici măcar nu-l cunoscuse pe prințul Harry, eaa dezvăluia că păstrează un ceas Cartier.

”Întotdeauna mi-am dorit ceasul Cartier French Tank. Când am semnat pentru al treilea sezon al serialului ”Suits”, am cumpărat modelul în două culori. Am gravat pe spate expresia ”pentru MM, de la MM” și intenționez să i-l dau fiicei mele într-o zi.

Ceasul, care valorează în jur de 5.000 de euro, nu este atât de valoros din punct de vedere financiar, ci pentru că are o valoare sentimentală uriașă pentru ducesa de Sussex. De asemenea, ea poate primi inelul acvamarin care i-a aparținut prințesei Diana, dar și o brățară din argint cu diamante, ce i-a fost dăruită chiar de socrul ei, prințul Charles.

Prințul William, prima reacție după acuzațiile lansate de Meghan Markle și prințul Harry: ”Nu suntem o familie rasistă!”

Prințul Harry a vorbit despre averea moștenită de la mama lui

Prințul Harry a dezvăluit că a reușit să iasă din familia regală britanică datorită averii pe care i-a lăsat-o mama sa și care îi permite să își întrețină familia în SUA, scrie The Telegraph.

Acesta a declarat în cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare, însă mama sa a „prevăzut acest moment”.

”Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut face acest lucru. Parcă știa dinainte ce se va întâmpla și a fost alături de noi în acest proces”, spus Harry, care acum trăiește alături de soția sa în Los Angeles.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, primul pas de împăcare cu Meghan Markle și prințul Harry după interviul exploziv. Ce se va întâmpla în curând

Când a murit, prințesa Diana le-a lăsat inițial celor doi fii ai ei, William și Harry, câte 6,5 milioane de lire fiecăruia. Însă banii au fost investiți, astfel că Harry a primit 10 milioane de lire în ziua în care a împlinit 30 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri