adela popescu main2
Divertisment

Prin ce dramă a trecut Adela Popescu la începutul pandemiei: "Totul a culminat cu o criză de plâns în supermarket"

Pandemia de coronavirus și perioada de izolare impusă de aceasta a fost o perioadă grea pentru toată lumea, iar Adela Popescu nu a fost o excepție.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a împărtășit pe rețelele sociale prin ce a trecut ea odată cu izbucnirea pandemiei, printr-un mesaj lung și onest, la finalul căruia și-a îndemndat urmăritorii se bucure de fiecare clipă. Se pare izolarea, impusă de autorități acum un an, a prins-o pe Adela Popescu cu doi copii bolnavi, soțul plecat la filmări și o mamă cu pneumonie, probleme care i-au îngreunat situația și i-au provocat o stare de anxietate.

"Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul în jos. Radu plecase la filmări și eu rămăsesem acasă cu cei mici. Alexandru avea febră, mami pneumonie, Andrei laringită, iar eu tușeam de simțeam mor și îmi pierdusem complet vocea. Tocmai începuse demența Covid în Romania."

Citeşte şi: Alice Evans a aflat din presă că soțul ei, bărbatul pe care l-a iubit 20 de ani, a depus actele de divorț: ”Încă nu am răspunsuri!”

Iar faptul totul s-a închis, inclusiv gradinițele, care erau de mare ajutor pentru mii de părinți, iar deplasarea în orice locație era condiționată de o declarație, a îngreunat situația pentru vedetă.

"Se închiseseră grădinițele, aveai voie pe stradă doar cu declarații, iar eu trăiam o stare de anxietate nouă. Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket."

Cu toate acestea, Adela Popescu a reușit uite de perioada stresantă din viața ei şi vadă partea bună a lucrurilor - perioada care a urmat a adus și ceva bun în viața ei: un bebeluș.

"Ce psihoză! Nu fi bănuit anul ce a debutat atât de straniu îmi va aduce ce mi-a adus: o nouă viață-bebelușul ce stă cuminte la căldurică în pântecele meu și mutarea în căsuța cea nouă."

Citeşte şi: Rosie Huntington-Whiteley, transformată la 3 ani de la naștere. Soția lui Jason Statham spune că și-a piedut trupul perfect de model

De aceea, vedeta a căutat prin acest mesaj onest -i încurajeze și pe ceilalți vadă partea bună a lucrurilor, înțelegă problemele pot apărea oricând, chiar și fară o pandemie globală, și cel mai important: se bucure de fiecare zi și de sănătatea familiei.

"Iată a trecut un an în care am crezut le vom păți pe toate. Anul care mi-a demonstrat pățitul” nu are legătură cu vreo pandemie globală, ci cu...orice moment. Un moment care poate vina oricând. Așadar... stiu sună cliseistic, dar haideți ne bucurăm de fiecare clipă în care putem închide ochii și exclama: “bine sunt bine toți ai mei!”

Etichete: pandemie , adela popescu , covid

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri