copiii lui michael jackson
Divertisment

Copiii lui Michael Jackson, în 2011 / Foto: Profimedia

Prince Jackson, interviu rar despre sfaturile primite de la tatăl său, Michael Jackson, și actuala relație cu fratele și sora lui

Într-un interviu rar dat celor de la Good Morning Britain, Prince, cel mai mare fiul al lui Michael Jackson, a povestit despre relația apropiată pe care o are cu sora și fratele lui, Paris și Blanket.

Prince Jackson, cel mai mare dintre cei trei copii ai superstarului Michael Jackson, are 24 de ani și numai cuvinte de laudă pentru sora lui, Paris, de 23 de ani, și pentru fratele cel mic, Blanket, de 20 de ani, scrie E! Online. Cei trei păstrează o relație apropiată, deși locuiesc separat și fiecare are propriul drum în viață.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Paris Jackson, mărturisiri despre copilăria ei. Cum era Michael Jackson ca tată: ”Ne-a pus să muncim pentru ceea ce ne dorim!”

Paris Jackson și prince jackson


"În copilărie, tatăl meu spunea 'Am putea să nu avem nimic, dar uită-te în această cameră. Fratele tău, sora ta și cu mine suntem tot ce vei avea mereu'. Acest lucru a rămas mereu cu mine și cu frații mei. De aceea avem și o relație atât de apropiată. Pentru că sunt cel mai mare, tatăl meu îmi spunea mereu să mă asigur că suntem mereu bine și că eu trebuie să fiu liderul și să conduc prin puterea exepmplului. După ce el a murit și noi am fost aruncați în lumea reală, frații mei au preluat lucrurile pe care le lăsasem în urmă. În acest moment al vieții noastre, nu simt că există o ierarhie și că eu sunt fratele cel mare. Suntem frați cu toții și ne completăm. Fiecare moment pe care-l petrec cu ei, fie că este o cină în familie sau o mică escapadă, mai ales acum că am crescut și ne vedem de viețile noastre, reprezintă ceva foarte special pentru mine", a declarat Prince Jackson.

prince jakcosn si blanket jackson

Citește și: Fiul lui Michael Jackson, despre copilăria alături de superstar: "Oamenii leșină în public. De ce? Eu te văd în fiecare zi și nu leșin"

Prince și Paris sunt copiii legendei pop Michael Jackson cu Debbie Rowe, în timp ce mezinul Blanket a venit pe lume via o mamă surogat în 2002.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri