Prințesa Charlene
Divertisment

Prințesa Charlene, cea mai bună apariție de când s-a întors în Monaco. / Foto: Profimedia

Prințesa Charlene de Monaco, apariție inedită în Paris. Problemele de sănătate care au măcinat-o par să fie istorie

Prințesa Charlene de Monaco a participat pentru a doua oară la Săptămâna Modei de la Paris și a impresionat cu o ținută elegantă. Ba mai mult, aceasta pare să fie într-o formă bună după ce luni de zile s-a confruntat cu probleme de sănătate.

În vârstă de 44 de ani, prințesa Charlene de Monaco a participat la prezentarea colecției de primăvară-vară 2023 a brandului Louis Vuitton și a impresionat cu o ținută extrem de elegantă, formată din pantaloni negri, cămașă albă și un sacou în carouri.

Prințesa Charlene de Monaco a participat la Săptămâna Modei de la Paris

Citește și: Prințesa Charlene nu se mai ascunde. Soția prințului Albert i-a surprins pe turiștii care au vizitat Palatul din Monaco zilele trecute

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Totodată, soția prințului Albert de Monaco și-a completat ținuta cu niște cercei argintii și cu un colier, precum și cu ochelari supradimensionați, la care a renunțat, însă, în timpul prezentării de modă.

Prințesa Charlene de Monaco a participat la Săptămâna Modei de la Paris

Prințesa Charlene de Monaco a fost prezentă pentru a doua oară la Săptămâna Modei de la Paris în acest an, iar în imaginile surprinse de fotografi se poate vedea că aceasta pare într-o formă bună, semn că a trecut peste problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Citește și: Prințesa Charlene, cea mai bună apariție de când a revenit acasă. A strălucit într-o rochie verde, iar fanii au fost extaziați

”Fericită să fiu în Paris din nou.” a scris ea în dreptul unor fotografii în care apare în mașină.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prințesa Charlene s-a întors  în Monaco în luna martie

Întoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată la începutul lunii martie, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

„În acord cu medicii ei şi în condițiile în care convalescența sa este pe calea cea bună, Altețele lor au convenit împreună ca prințesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescența în principat, alături de soțul ei şi de copiii lor. Prințesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prințesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi liniște”, se arată în comunicat.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis prințesa Charlene prințului Albert cu ocazia aniversării lor. Nimeni nu se aștepta la aceste cuvinte

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-un spital din apropiere de Monaco în luna noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”. Prințul Albert și copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri