printesa diana printii harry william
Divertisment

Prințesa Diana i-a trimis lui William un cadou nepotrivit la școală. Ducele de Cambridge a trebuit să-l ascundă de profesori

Prințul William a dezvăluit un lucru uimitor despre regretata sa mamă. Se pare că prințesa Diana îi făcea deseori cadouri nepotrivite în timp ce acesta se afla la școala cu internat. William a mărturisit că acestea erau atât de nepotrivite încât trebuia să le ascundă de profesorii săi. 

Prințesa Diana a fost lăudată în repetate rânduri că și-a crescut cei doi fii, prințul William și prințul Harry, într-un mod care nu ar fi permis privind circumstanțele în care se aflau, ca membri regali. Prințesa de Wales a mers cu fiii ei în excursii de o zi prin parcuri tematice, au mâncat fast-food, au mers cu autobuzul și s-au îmbrăcat ca orice copil normal, ori de câte ori a fost posibil. 

„I-a luat cu ea pe puști în vizitele sale private de caritate încă de la o vârstă fragedă. Unul dintre motive a fost că nu a vrut ca baieții ei să crească crezând că întreaga lume era despre 4x4, Range Rover, puști și bone”, a declarat biograful regale Andrew Morton. 

Citește și: Secretul care a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. Prințesa Diana ar fi plănuit să se mute în California, SUA

Pe lângă faptul că le-a oferit celor doi fii ai ei o privire amplă asupra lumii reale, Diana era cunoscută pentru simțul umorului. Ea făcea adesea glume obraznice sau cumpăra cadouri ieșite din comun pentru copiii ei, cu care îi făcea punea în ipostaze delicate.

În documentarul „Diana, Our Mother: Her Life and Legacy”, prințul William a dezvăluit ce i-a trimis mama lui când era la școală pentru a-l face de râs. „Eram la școală și primeam des felicitări de la mama. De obicei găsea ceva cu coperți foate amuzante și jenante în același timp, însă în interiorul lor erau scrise numai lucruri frumoase. Nu le deschideam de față cu profesorii mei sau cu oricine altcineva din clasă. Nu era formală deloc și i-au plăcut mult distracția și râsul”, a povestit prințul William. 

De-a lungul anilor au fost făcute publice mai multe povești despre glumele obraznive făcute de prințesa Diana. Un alt moment remarcabil a fost când aceasta a organizat o petrecere cu totul specială pentru fiul său cel mare, pe care sigur nu o va uita niciodată. Într-un interviu pentru comemorarea a 20 de ani de la moartea Dianei, William a dezvăluit o farsă pe care mama sa i-a făcut-o când a ajuns acasă de la școală.

Citește și: Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

„Chiar în afara acestei camere în care ne aflăm, ea a organizat un lucru fantastic pentru mine. Când m-am întors de la școală, în vârful scărilor mă așteptau Cindy Crawford, Christy Turlington și Naomi Campbell. Eram un băiat de 12 sau 13 ani care avea postere cu ele pe perete. M-am înroșit la față și nu știam ce să mai spun. Am început să mă bâlbâi și aproape că am căzut pe scări în fața lor”, a povestit ducele de Cambrigde. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri