Prințesa Eugenie / Profimedia
Divertisment

Prințesa Eugenie / Profimedia

Prințesa Eugenie și-a expus tatuajul în timpul Jubileului de Platină al Reginei. Nu este singurul membru regal care s-a tatuat

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, a atras toate privirile în timpul Jubileului de Platină sărbătorit de familia regală săptămâna trecută. Aceasta și-a lăsat la vedere tatuajul din spatele urechii în timp ce se bucura de sărbătoare. 

Nepoata Reginei Elisabeta și-a dorit să-și arate noul tatuaj în timpul evenimentelor care au avut loc weekendul trecut, inclusiv în timpul slujbei de mulțumire de la Catedrala Sf. Paul. Aceasta și-a expus tatuajul pe care îl are în spatele urechii, punându-l în evidență cu ajutorul coafurii. 

Deși membrii seniori ai familie regale din Marea Britanie nu au voie să aibă tatuaje vizibile, acestea nu sunt interzise complet. Astfel că, unii dintre membri au optat pentru a-și desena pielea cu cerneală permanentă, marcând lucrurile importante pentru ei. 

Prințesa Eugenie / Profimedia
Prințesa Eugenie / Profimedia

Citește și: Verigheta reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii are o inscripție secretă și doar trei persoane cunosc semnificația ei 

Chiar dacă prințesa Eugenie, în vârstă de 32 de ani, nu este singura persoană din familia regală care are un tatuaj, este singurul membru regal tatuat care se află atât de sus în linia de succesiune la tron. 

Prințesa Eugenie / Profimedia
Prințesa Eugenie / Profimedia

Prințesa Eugenie nu este singurul membru regal care are tatuaje

Pe lângă prințesa Eugenie, există și alți membri regali care au tatuaje, atât din familia regală britanică, cât și din familiile regale din Europa. Un dintre acestea este Amelia Windsor, verișoara lui William și a lui Harry, care are câteva tatuaje vizibile, respectiv un tatuaj cu trei pui de urs, un leu pe omoplatul stâng și două petale care formează o inimă sub braț. Ea ocupă o poziție îndepărtată în linia de succesiune, așa că are posibilitatea de a lua aproape orice decizie își dorește. 

Alți membri regali care au tatuaje sunt prințul Frederick al Danemarcei, prințesa Stephanie de Monaco, care are o brățară din flori desenată, doi delfini pe gleznă și un dragon elegant și discret pe spate, și prințesa Sofia a Suediei, care are desenat un soare chiar pe partea superioară a spatelui. 

Citește și: 10 reguli pe care trebuie să le urmeze copiii Familiei Regale Britanice. Nu au voie să joace Monopoly și fac cursuri de bune maniere

În ziua nunții, prințesa Sofia a lăsat frumosul tatuaj la vedere, când a pășit spre altar cu părul prins într-un coc elegant. Totuși, pasiunea pentru tatuaje a Sofiei nu s-a oprit aici. Prințesa mai are un fluture desenat pe gât și un alt tatuaj mic în zona gleznei.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri