Charlene și prințul Albert de Monaco
Divertisment

Charlene și prințul Albert de Monaco / Profimedia Images

Prințul Albert de Monaco, declarații după ce s-a spus că ascunde plăți făcute către foste iubite: „Charlene a fost foarte supărată!”

Prințul Albert de Monaco a făcut primele declarații după ce Claude Palmero, fostul contabil al familiei regale, l-a acuzat că a cheltuit sume exorbitante. Astfel, acesta a mărturisit că a fost susținut de familie în această perioadă, dar prințesa Charlene este „foarte supărată pe el”.

Într-un interviu pentru Paris Match, prințul Albert, în vârstă de 66 dea ni, a declarat s-a bucurat de susținerea familiei sale, însă au existat și niște probleme între el și Charlene.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

„Din fericire, toată familia a fost acolo pentru mine, mi-au arătat afecțiune, atât familia mea, cât și cea extinsă”, a spus el, adăugând: „Charlene a fost foarte supărată pe mine, din cauza unor chestii care au apărut în presă. Dar ne-am susținut unul pe celălalt. Ea și-a reluat multe dintre activitățile sale, a avut mai multe angajamente publice, spre bucuria tuturor”.

Prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

Ce dezvăluiri a făcut Claude Palmero

Claude Palmero, în vârstă de 67 de ani, a gestionat finanțele familiei regale din Monaco timp de peste 20 de ani, înainte de a demisiona în iulie anul trecut. „Caietele secrete” ale contabilului au fost împărtășite ziarului francez Le Monde, dezvăluind sumele exorbitante pe care prințesa Charlene și prințul Albert le-au cheltuit de-a lungul timpului.

În documentele contabilului se mai arată și că Prințul Albert cheltuie milioane de euro în fiecare an, folosind un cont bancar francez secret pentru a trimite bani fostelor sale amante și copiilor săi – Jazmin Grimaldi, în vârstă de 31 de ani, și Alexandre Coste-Grimaldi, în vârstă de 20 de ani, aceștia fiind plătiți cu 344.000 de euro anual.

Ce spunea prințul Albert despre soția lui după ce s-a zvonit că divorțează

Prințul Albert a rupt tăcerea după zvonurile tot mai dese despre relația nu tocmai grozavă pe care ar avea-o cu prințesa Charlene și a descris-o pe soția sa ca fiind „emotionată și fericită”, pe fondul comentariilor că mariajul lor se clatină.

Prințul a susținut că soția lui, în vârstă de 45 de ani, „împarte bucuria” unui proiect regal de restaurare a palatului în care frescele renascentiste italiene au fost readuse la viață după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Citește și: Cum arată copiii nelegitimi ai prințului Albert de Monaco. Jazmin Grimaldi, invitată la majoratul fratelui său vitreg, Alexandre

Când a fost întrebat despre partenera sa de viață, de origine sud africană, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și i-a plăcut foarte mult să facă asta. Arată cât de mult îi pasă de proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri