Princess Diana And Prince Charles In Australia
Divertisment

Prințesa Diana a lăsat un bilet în urma căruia oamenii legii l-au interogat pe prințul Charles / Getty Images

Prințul Charles, interogat în secret după moartea fostei soții. Ce bilet i-a lăsat prințesa Diana majordomului ei

Prințul Charles a fost interogat în secret de poliția britanică cu privire la moartea fostei sale soții, prințesa Diana. Totul s-a întâmplat în 2005, iar oamenii legii au decis să-i pună câteva întrebării după ce lady Di a lăsat un bilet în care scria că fostul partener ar fi plănuit un accident care să îi fie fatal.

Citește și: Prinții William și Harry, pace temporară pentru evenimentul dedicat mamei lor. "Relația lor este încă tensionată"

John Stevens, fostul șef al Scotland Yaed, a dezvăluit că prințul Charles a fost interogat în secret de oamenii legii după ce s-a aflat că prințesa Diana i-a lăsat un bilet majordomului ei, în care a scris că fostul ei partener de viață ar plănui un accident care să îi fie fatal.

Potrivit Insider, John Stevens a dezvăluit că prințul Charles a fost interogat de Stephen Wright și de Richard Pendlebury în 2005, la Palatul St. James's din Londra, în timpul unei investigații privind moartea prințesei Diana, ce s-a desfășurat pe parcursul a trei ani.

”Soțul meu plănuieșe un accident de mașină, (ce va implica) defectarea frânei și o rană gravă în zona capului”, a fost biletul care i-a pus pe oamenii legii să-l interogheze pe prințul Charles, însă investigația a arătat că moartea acesteia nu a fost plănuită.

Singura frică a prințesei Diana a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. De ce se temea fosta soție a prințului Charles

”Este adevărat că au existat acuzații asupra Prințului de Wales și alți membri ai Familiei Regale Britanice. A fost nevoie însă să descoperim dovezi înainte de a-l aborda cu întrebări formale. Nu am descoperit nicio dovadă care să susțină scenariul sugerat de biletul prințesei Diana”, a afirmat John Stevens, potrivit sursei citate.

Cum s-a desfășurat interogatoriul prințului Charles

Acum, cu doar câteva zile înainte de aniversarea prințesei Diana, care săptămâna viitoare ar fi împlinit 60 de ani, au apărut noi detalii despre felul în care a decurs interogatoriul prințului Charles.

Întrebat de ce ar fi scris fosta lui soție un astfel de mesaj, prințul Charles a declarat că nu avea habar de existența bilețelului, până când acesta a fost făcut public de presa britanică și, mai mult de atât, el nu știa că aceasta ar fi avut astfel de suspiciuni.

Adevărul despre alegerile vestimentare ale prințesei Diana. Motivul pentru care purta mereu rochii înflorate e emoționant

Potrivit sursei citate, prințesa Diana ar fi scris acel bilet în perioada în care aceasta i-a oferit celebrul interviul lui Martin Bashir, ce a fost difuzat de BBC. Martin Bashir i-ar fi adus dovezi false prințesei pentru ca aceasta să îi acorde interviul în care și-a deschis sufletul în fața întregii lumi. El i-ar fi prezentat Prințesei Diana și fratelui său documente false, cum că ea și familia sa erau spionați. În cadrul interviului controversat, prințesa Diana a fost într-adevăr manipulată de jurnalist să facă publică aventura fostului său soț cu Camilla Parker Bowles, actuala Ducesă de Cornwall.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri