printul harry si meghan markle
Divertisment

Prințul Harry a ajuns în Anglia pentru a participa la funeraliile bunicului său/ Getty Images

Prințul Harry a ajuns în Anglia pentru a participa la funeraliile bunicului său. Motivul pentru care acesta nu este însoțit de Meghan

Prințul Harry a ajuns deja în Anglia pentru a lua parte la funeraliile bunicului său, prințul Philip, care s-a stins din viață vineri, 9 aprilie. Meghan Markle, soția lui, a rămas în California, SUA, întrucât medicul i-a interzis să călătorească din cauza sarcinii avansate.

Potrivit revistei People, este prima oară când prințul Harry vine în Anglia după ce s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. Ba, mai mult, este prima dată când își va întâlni rudele după interviul exploziv pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey, ce a fost difuzat la începutul lunii trecute.

Citește și: Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a murit. Avea 99 de ani, iar de curând fusese externat din spital

Meghan Markle, care este însărcinată cu al doilea copil, nu a zburat în Anglia alături de soțul ei, întrucât medicul i-a recomandat să rămână acasă, pentru a nu-și pune în pericol sarcina.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry va purta costum, nu uniformă miliară

Potrivit Metro.co, prințul Harry nu va purta uniformă militară la funeraliile bunicului său, ci un costum, întrucât el și-a pierdut rolul de Căpitan General al Marinei Regale, pe care l-a moștenit chiar de la bunicul său.

Citeşte şi: Prințul William, revoltat de comportamentul lui Harry după ce s-a mutat în SUA: ”Succesul de la Hollywood i s-a urcat la cap!”

Spre deosebire de prințul William și prințul Charles, tatăl lui, care vor purta uniforme militare, ducele de Sussex va îmbrăca un costum.

Prințul Philip va fi înmormântat pe sâmbătă, pe 17 aprilie

Înmormântarea prinţului Philip, duce de Edinburgh, va avea loc sâmbătă şi va fi transmisă de televiziuni de la ora României 17:00.

Cu puţin timp înainte, va avea loc o mică procesiune ceremonială de la intrarea oficială a Castelului la capelă. Este vorba despre o ceremonie funerară regală şi nu funeralii de stat, acestea din urmă fiind în mod obişnuit rezervate monarhilor.

Citeşte şi: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Ceremonia va avea loc în întregime pe domeniul Castelului. Planurile au fost aprobate de regină şi ele „reflectă foarte mult dorinţele personale ale ducelui”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri