Prințul Harry și bunica sa, regina Elisabeta a II-a
Divertisment

Cum a reacționat regina Elisabeta când a aflat că nepoata ei va purta numele Lilibet/ Getty Images

Prințul Harry a dezvăluit ce cadou i-a dăruit regina Elisabeta a II-a fiului său: ”S-a bucurat foarte mult!”

Regina Elisabeta a II-a are nu mai puțin de 12 strănepoți, însă se pricepe de minune să le ofere mici bucurii de Crăciun. Iar de curând s-a aflat ce i-a dăruit lui Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle anul trecut.

Potrivit Mirror, prințul Harry a dezvăluit de curând că bunica lui i-a dăruit fiului său, în vârstă de doi ani, exact cadoul pe care și l-a dorit.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, o străbunică mândră. Imaginea pe care a făcut-o publică cu prichindeii familiei regale fără să-și dea seama

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Cadoul neobișnuit a fost comandat de regina Elisabeta a II-a și trimis în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, acolo unde Meghan Markle și prințul Harry locuiesc de aproape doi ani. Este vorba despre un aparat de făcut gofre, pe care regina Elisabeta a II-a la comandat la sugestia lui Meghan Markle.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle vor să o întâlnească pe regina Elisabeta: ”Au nevoie disperată de această legătură!”

”Bunica ne tot întreba ce-și dorește Archie de Crăciun, iar Meghan i-a spus că vrea un aparat de făcut gofre. Așa că ne-a trimis un aparat de făcut gofre, pe care Meg îl folosește în fiecare dimineață. Pur și simplu îl iubește. Și eu ador gofrele la micul dejun, cu puțin iaurt și dulceață.”, a mai spus Harry, conform sursei citate.

Regina Elisabeta a II-a a făcut publică o fotografie cu strănepoții ei 

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a găzduit la Castelul Windsor un concert organizat pentru Thomas Trotter. În imaginile surprinse de fotografii prezenți, însă, fanii cu ochi de vultur au observat că Regina are pe birou o fotografie în care apare alături de regretatul ei soț, prințul Filip și de strănepoți - Charlotte, acum în vârstă de șase ani și George, de opt ani.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Suverana ar fi acceptat cu greu sfaturile medicilor

Totodată, în imaginea respectivă apar și ceilalți strănepoți ai acesteia, inclusiv Mia, fiica Zarei Tindall, acum în vârstă de șapte ani și fiicele lui Peter Philips - Savannah, de zece ani și Isla, de nouă ani.

Potrivit People.com, fotografia respectivă ar fi fost realizată în 2016, când prințesa Charlotte ar fi avut în jur de 18 luni, iar ceilalți copii ai familiei regale aveau vârste cuprinse între doi și șase ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri