Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta/ Profimedia

Prințul Harry, despre cum a folosit parfumul favorit al prințesei Diana la terapie: ”Mirosul este cel mai vechi simț”

Prințul Harry a făcut numeroase dezvăluiri în cartea de memorii pe care a lansat-o de curând și nu s-a temut să vorbească chiar și despre cel mai greu moment din viața lui, și anume pierderea mamei sale, a regretatei prințese Diana. Astfel, acesta a explicat că parfumul favorit al ei a devenit special pentru el.

În ”Spare” (n.r. Rezervă), cartea de memorii lansată de curând, ducele de Sussex a povestit cum l-a ajutat sticla de parfum a mamei sale în cadrul unei ședințe de terapie, în care încerca să depășească suferința cauzată de pierderea ei.

Citește și: Prințul Harry spune că și-a pierdut fratele “pentru totdeauna” când acesta s-a însurat cu Kate Middleton. Nunta a fost ca un rămas bun

”La începutul ședinței de terapie, am desfăcut sticla de parfum și am mirosit adânc. A fost ca și cum aș fi luat o pastilă LSD”, și-a amintit el în cartea de memorii, potrivit Page Six.

Prințesa Diana

”Am citit undeva că mirosul este cel mai vechi simți al nostru, iar acest lucru s-a potrivit cu ce am experimentat în acel moment, mi-au venit în minte imagini care parcă erau stocate undeva în adâncul creierului meu”.

În ceea ce privește parfumul preferat de prințesa Diana este vorba despre First by Van Cleef & Arpels, care are note de trandafir, iasomie și santal. Se știe, însă, că aceasta iubea și alte parfumuri, precum Hermès 24 Faubourg și Houbigant Paris Quelques Fleurs.

Citește și: “Băiatul rebel din Harry a murit când a întâlnit-o pe Meghan”. Ce spune un scriitor despre zilele de petrecăreț ale prințului

”Ea întotdeauna, întotdeauna purta acel parfum, ceea ce este foarte important pentru o femeie. E ca un touch final în ceea ce privește machiajul, ea pășind încrezătoare, mirosind frumos”, spunea make-up artistul Mary Greenwall, în cadrul unui interviu pentru Abc News acordat în 2014.

Prințul Harry a plâns o singură dată după moartea mamei sale

Anterior, Harry a dezvălui că a plâns o singură dată când mama lui s-a stins din viață în urma accidentului de mașină produs în Paris, în august 1977.

”Am plâns o dată, la înmormântare, şi ştii că am intrat în detalii [în Spare] despre cât de ciudat a fost şi o anumită vinovăţie pe care am simţit-o, şi cred că şi William a simţit-o, plimbându-se prin afara Palatul Kensington”, a spus el.

Citește și: Prințul Harry, deranjat de scenele intime filmate de Maghan Markle în serialul Suits

”Au fost 50.000 de buchete de flori pentru mama noastră şi acolo strângeam mâna oamenilor, zâmbind...Şi mâinile ude pe care le strângeam, nu puteam înţelege de ce le erau mâinile umede, dar erau de la lacrimile pe care le ştergeau”, a spus el, continuând: ”Toată lumea a crezut şi a simţit că o cunoaşte pe mama noastră, iar cele două persoane cel mai apropiate de ea, cele două persoane cele mai iubite de ea, nu au putut să arate nicio emoţie în acel moment”.

Etichete: parfum , printul harry , diana

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri