Prințul Harry la o plimbare cu bicicleta/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry la o plimbare cu bicicleta/ Profimedia

Prințul Harry l-a angajat pe fostul bodyguard al lui Michael Jackson. Acesta l-a însoțit pe ducele de Sussex la o plimbare cu bicicleta

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, l-au angajat pe fostul bodyguard al lui Michael Jackson pentru securitate. Alberto Alvarez, în vârstă de 45 de ani, a fost surprins la o plimbare cu bicicleta alături de ducele de Sussex. 

Alberto Alvarez a lucrat cu cele mai mari celebrități, potrivit publicației Mirror. Acesta cunoaște multe trucuri pentru a-i ține departe pe șefii săi de pericole, potrivit sursei. Cea mai cunoscută persoană pe care a protejat-o acesta a fost Michael Jackson, fiind foarte loial artistului. Alberto a fost gardianul care a sunat la 911 în noaptea în care cântărețul a murit la vârsta de 50 de ani în 2009. 

Prințul Harry la o plimbare cu bicicleta/ Profimedia
Prințul Harry la o plimbare cu bicicleta/ Profimedia

După ce a lucrat cu Michael Jackson, acesta a fost angajat al agenţiei americane One Direction, iar recrutarea lui de către prințul Harry vine după ce nepotul reginei a avut o dispută cu Ministerul de Interne cu privire la tăierea fondurilor pentru securitate în Marea Britanie.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, gesturi drăgăstoase în văzul lumii. Ducesa a avut un look retro, inspirat chiar de la prințesa Diana

La începutul acestei săptămâni, prințul Harry a fost văzut la o plimbare cu bicicleta pe lângă casa lui din Montecito, California, alături de garda sa de corp. În timpul plimbării, prințul a fost însoțit atât e Alvarez, cât și de Charlie van Straubenzee, în vârstă de 34 de ani, care este cel mai bun prieten al lui Harry și naș al fiului său Archie, în vârstă de trei ani.

Securitatea lui a fost un subiect foarte discutat în ultima perioadă după ce acesta a explicat că se poate întoarce în Marea Britanie din cauza lipsei protecției poliției. Factura anuală pentru securitatea ducelui și ducesei de Sussex în SUA ar putea costa între două și trei milioane de dolari.

Prințul Harry la o plimbare cu bicicleta/ Profimedia
Prințul Harry la o plimbare cu bicicleta/ Profimedia

Citește și: Meghan Markle ”a detestat fiecare secundă” a turneului desfășurat în Australia în 2018, alături de prințul Harry: ”Nu înțelegea nimic!”

„Prințul Harry a moștenit un risc de securitate de la naștere şi este pe viață. Ducele și ducesa de Sussex finanțează personal o echipă de securitate privată pentru familia lor în SUA, dar această securitate nu poate oferi protecția necesară în Regatul Unit. În absența unei astfel de protecții, prințul Harry și familia sa nu se pot întoarce la casa lor din Regatul Unit.”, a susținut avocatul lui Harry într-o declarație. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri