Prince Harry
Divertisment

Prințul Harry / Foto: Profimedia

Prințul Harry se pregătește de întoarcerea în Anglia. Cine este invitatul care ar lua parte la dezvelirea statuii prințesei Diana

A mai rămas puțin timp până când prințul Harry va reveni în Anglia pentru a lua parte la evenimentul în cadrul căruia va fi dezvelită statuia mamei sale, iar acum ies la iveală informații potrivit cărora Meghan Markle ar urma să fie invitatul secret.

Potrivit Mirror, Meghan Markle, care a născut al doilea copil în urmă cu câteva săptămâni, ar urma să-l însoțească pe prințul Harry, în luna iulie, în Anglia, unde va fi dezvelită statuia prințesei Diana.

Citește și: Thomas Markle, cuvinte dure la adresa lui Oprah Winfrey: "Îi manipulează pe Harry și Meghan"

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Prințul Harry și fratele lui, William, au plănuit acest eveniment încă din 2017, întrucât și-au dorit ca această statuie să fie dezvelită în ziua în care mama lor ar fi împlinit 60 de ani.

Presa internațională scrie că aceasta ar urma să ia parte la eveniment ca invitat secret, însă deocamdată nu există nicio altă informație.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

”Meghan știe cât de greu i-a fost lui Harry să ia parte singur la funeraliile bunicului său și nu mai vrea ca acest lucru să se repete.”, a declarat o sursă apropiată celor doi, potrivit Radar.

Meghan Markle a născut o fetiță

Megan Markle și Prințul Harry sunt de vineri părinții unei feițe, „Lili”. Știrea a fost confirmată oficial, în urmă cu două săptămâni. 

Fetița cuplului regal a venit pe lume a spitalul Santa Barbara Cottage vineri, la ora 11.40. Micuța se numește Lilibet „Lili” Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry. Prințul a participat la naștere.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Numele complet este Lilibet Diana Mountbatten -Windsor, potrivit cotidianului „The Sun”.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markel au anunţat duminică, „cu imensă bucurie”, naşterea celui de al doilea copil al lor, Lilibet ‘Lili’ Diana.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri