oprah-thomas-markle
Actualitate

Thomas Markle a atacat-o pe Oprah pentru interviul cu Meghan și Harry. / Foto: Profimedia

Thomas Markle, cuvinte dure la adresa lui Oprah Winfrey: "Îi manipulează pe Harry și Meghan"

După interviul exploziv al cuplului Meghan Markle-prințul Harry cu celebra Oprah, din luna martie a acestui an, a venit rândul tatălui ducesei să aibă o conversație cu o televiziune din Australia, în care a făcut câteva dezvăluiri dureroase și a lansat atacuri fără perdea.

Deși locuiește la puțin peste 100 km de fiica sa, Thomas a mărturisit că nu a mai văzut-o și nu a mai vorbit cu ea de la nunta cu Harry. Mai mult, bărbatul se teme că nu va apuca să-și cunoască nepoții, având în vedere că are aproape 77 de ani și starea sa de sănătate se deteriorează pe zi ce trece. "Bineînțeles că mă doare. Sunt criminali în închisoare și sunt vizitați de familie. Nu am omorât pe nimeni cu toporul, am făcut doar o greșeală prostească și am fost pedepsit pentru ea. Ei vorbesc despre compasiune, dar nu au deloc pentru mine, pentru familia mea, pentru lume. Dacă aș fi făcut ceva îngrozitor, ar fi fost în regulă, dar nu am făcut. Aș fi foarte dezamăgit dacă nu aș apuca să-mi țin nepoata în brațe. În 18 iulie fac 77 de ani, iar bărbații din familia Markle nu prea trec de 80. Aș putea să nu-mi cunosc nepoții. Nu caut milă, spun doar care este realitatea. Tot ce pot să zic este că sper să-i văd, sunt un bunic bun", a spus Thomas Markle în emisiunea "60 de minute", conform Daily Mail.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Thomas Markle crede că Oprah Winfrey a profitat de Meghan și Harry

Oprah, printul Harry, Meghan Markle

În legătură cu interviul care a avut ecou în întreaga lume, în care Meghan și Harry au făcut mărturisiri dure cu privire la relația lor cu familia regală, tatăl ducesei de Sussex nu s-a abținut din a spune că Oprah a profitat de pe urma celor doi.

"Oprah Winfrey îi manipulează pe Harry și Meghan. Cred că îi folosește pentru a-și construi rețeaua de televiziune și noile emisiuni. A profitat de un bărbat slăbit (psihic și emoțional - n.r.) și l-a făcut să spună lucruri care nu ar fi trebuit zise la televiziune. Desigur că nu va fi de acord cu mine, poate mă va da și în judecată, dar nu-mi pasă. Ideea este că îl manipulează pe Harry", a declarat Thomas Markle.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

De ce s-a rupt legătura dintre Meghan Markle și tatăl ei

Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle

Meghan Markle nu a mai vorbit cu tatăl ei din 2018, cu două zile înainte de a merge spre altar pentru a se căsători cu prințul Harry. Ceea ce a făcut-o să ia această decizie a fost un "joc" pe care bărbatul l-a pus la cale: a stabilit cu paparazzii să fie fotografiat în timp ce probează costume pentru nunta fiicei lui, pentru a apărea în presă, lucru care a mâhnit-o profund pe fosta actriță. "Mi-am cerut iertare de o sută de ori. Sunt confuz. Nu am un răspuns și vreau unul. Dacă aș fi făcut ceva de neiertat, aș fi înțeles, dar nu am făcut. Nu cunosc pe nimeni care să fie atât de rece și să facă asta, dar iată că Meghan mi-a făcut-o mie, iar Harry îi face la fel tatlui său", a încheiat Thomas Markle interviul dat chiar din casa lui din California.

 

 

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri