Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție după ce a fost publicat trailerul documentarului. Ducii nu s-au putut opri din zâmbit

Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți pentru prima dată după ce a fost lansat trailerul documentarului, care va fi publicat pe o platformă de streaming online. Ducii de Sussex au fost surprinși pe aeroportul din New York, înainte de a merge la ceremonia Ripple of Hope, amândoi fiind numai un zâmbet. 

Se pare că apariția noului documentar, în care Harry și Meghan fac din nou dezvăluiri inedite despre viața lor dinainte de placarea în SUA, dar și despre familia regală britanică, nu i-a afectat deloc. Cei doi par să-și continue viața liniștiți, fiind surprinși chiar cu zâmbetul pe buze în timp ce coborau din avionul privat pe aeroportul din New York City, ieri dimineață. 

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Citește și: Meghan Markle a mers incognito să ofere ajutor persoanelor defavorizate. Puțini ar fi recunoscut-o într-o asemenea ipostază

Cei doi au fost invitați la ceremonia Ripple of Hope, care are loc în această seară și onorează personalitățile celebre pentru eforturile lor caritabile. Evenimentul va fi găzduit de Kerry Kennedy, nepoata lui John F. Kennedy. De asemenea, cuplul regal va primi un premiu pentru implicarea lor. 

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Este prima apariție în public de când a fost lansat trailerul noului documentar despre viața lor. Producția va avea premiera pe 8 decembrie și va conține șase părți. Experții susține că proiectul va fi unul „exploziv” și că „va fi cu adevărat mai rău decât își poate imagina familia regală”, relatează publicația Mirror

Când a început, de fapt, nefericirea lui Meghan Markle ca membru al familiei regale

Meghan Markle și prințul Harry au fost mereu în centrul atenției, iar despre decizia lor de a renunța la munca pentru familia regală s-a vorbit mult. Acum, însă, câțiva autori au explicat când a început nefericirea lor și ce i-a determinat să ia această hotărâre drastică. Potrivit unor surse citate de Mirror, Meghan Markle nu a înțeles niciodată regulile după care se ghidează Familia Regală Britanică ca instituție.

Această idee a fost explicată de jurnalista Tina Brown, în cartea ”The Palace Papers: Inside The House Of Windsor - The Truth And The Turmoil”, care a susținut că Meghan Markle și-a dorit întotdeauna ca eforturile ei să fie apreciate. Ba mai mult, în 2018, după turneul din Australia și Noua Zeelandă, ea n-a putut să înțeleagă de ce nimeni nu a felicitat-o, nu i-a spus ”Bravo”. Tot atunci, însă, ducesa de Sussex a înțeles că monarhia are mai multă nevoie de ea decât are ea.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle nu vor sărbători Crăciunul cu familia regală. Acesta este primul an fără Regina Elisabeta

De asemenea, în 2018, când Meghan Markle și prințul Harry au plecat într-un turneu de 16 zile în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji, aceasta a considerat că unele dintre angajamente sunt învechite. Brown a subliniat ideea că ducesa de Sussex și-ar fi dorit să fie felicitată pentru felul în care s-a descurcat în această perioadă. Nu s-a întâmplat, motiv pentru care această situație i-a adus și mai multă dezamăgire.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri