Meghan Markle nastere
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry au devenit parinti. Ducesa de Sussex a adus pe lume un baietel sanatos, care cantareste 3,200 kg.

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor sărbători Crăciunul cu familia regală. Acesta este primul an fără Regina Elisabeta

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor sărbători Crăciun cu familia regală în Marea Britanie anul acesta. Experții regali au dezvăluit că ducii de Sussex au primit deja invitația, însă nu vor lua parte la evenimentele festive din acest an, din cauza disputelor dintre ei. 

Este primul an în care Crăciunul se va sărbători fără Regina Elisabeta. Suverana s-a stins din viață pe 8 septembrie anul acesta, tronul fiind moștenit de fiul său, prințul Charles. Potrivit rapoartelor de luna trecută, ducii de Sussex au primit deja invitația pentru a sărbători Crăciunul în Marea Britanie, la ultima adunare a familiei regale. Cu toate acestea, experții regali susțin că Harry și soția sa, Meghan Markle, nu vor lua parte la eveniment și vor rămâne în SUA pe perioada sărbătorilor de iarnă. 

Citește și: Meghan Markle încearcă să le ofere copiilor ei o viață cât mai normală. Ce face în fiecare zi pentru ei și pentru prințul Harry

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„După moartea Reginei Elisabeta nu mai există nimeni care să depună atât de multă muncă de convingere pentru a avea toată familia împreună de sărbători, ceea ce înseamnă că prințul Harry și Meghan Markle vor alege să nu mai fi prezenți de Crăciun alături de familia regală. Cu siguranță Catherine și William vor fi alături de Rege și de Regina Consoartă. Harry și Meghan nu vor veni, ceea ce cred că va fi o mare ușurare pentru restul familiei. Familia regală va dori să facă din această sărbătoare una foarte pozitivă după moartea Reginei, iar prezența ducilor de Sussex ar atenua siguranța cu privire la acest lucru”, a declarat biograful Angela Levin pentru The Sun.

Angela Levin crede, de asemenea, că principalul motiv pentru care Harry și Meghan nu vor fi de sărbători la Sandringham este din cauza potențialelor reacții după lansarea serialului lor, care va fi difuzat cu puțin timp înainte de Crăciun, în care ducii de Sussex discută despre relația lor cu Charles, Camilla și prințul William. 

Citește și: Ce rutină au Meghan Markle și prințul Harry după ce își culcă copiii: „Suntem ca majoritatea oamenilor”

Deși cuplul a cerut amânarea documentarului în valoare de 88 de milioane de lire sterline până după Crăciun, se pare că lui Harry i-a fost foarte greu să schimbe data de lansare a emisiunii. „Faptul că nu au vrut să fie difuzat înainte de Crăciun mă face să mă gândesc că au atacat din nou monarhia și asta e foarte urât față de Rege, mai ales că acesta și-a pierdut de curând mama”, a mai declarat Angela. 

De asemenea, cartea prințului Harry, care se va lansa pe 10 ianuarie 2023, va pune din nou în prim-plan familia regală. Acesta ar putea fi încă un motive pentru care ducele nu va fi alături de familia sa de sărbători. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri