Prințul Louis/ Profimedia
Divertisment

Prințul Louis/ Profimedia

Prințul Louis va petrece primul său Crăciun la Sandringham. Toți se așteaptă la o apariție inedită, după Jubileul Reginei

Prințul Louis va participa pentru prima dată la evenimentele de Crăciun de la Sandringham. Fiul cel mic al prințului William și al lui Kate Middleton, în vârstă de patru ani, va fi alături de frații lui mai mari, prințul George și prințesa Charlotte, în timpul vizitei tradiționale la biserică. 

Vestea a fost bine primită de fanii regali, mai ales că aceștia se așteaptă ca puștiul să atragă toată atenția în timpul evenimentelor, având în vedere că la Jubileul Reginei din acest an, mezinul prinților de Wales i-a surprins pe toți. Mai mult, apariția prințului Louis ar putea atrage atenția de la scandalul creat în ultimele zile, din cauza dezvăluirilor făcute de Harry și Meghan Markle în documentarul lansat recent. 

Frații săi mai mari, prințul George și prințesa Charlotte, și-au făcut debutul la Sandringham în 2019, când avea vârsta de șase, respectiv patru ani. Charlotte s-a remarcat atunci când le-a făcut cu mâna fanilor regale în timpul plimbării, dar și pentru faptul că i-a oferit o îmbrățișare lu Gemma Clark, aflată într-un scaun cu rotile, care așteptase toată dimineața să-i salute pe micuți. 

Citește și: Prințesa de Wales a dezvăluit ce întrebări pune prințul Louis în încercarea de a înțelege ce s-a întâmplat zilele acestea

Plimbarea regală este o tradiție a familiei regale de Crăciun. Aceștia merg de la Sandringham la Biserica Sf. Maria Magdalena pentru a participa la slujba de dimineață. Membrii regali au sărbătorit la Sandringham începând din anul 1988, dar din cauza pandemiei, în 2020 și 2021 au sărbătorit în Windsor. Mai mult, este foarte posibil ca fiul Camillei, Tom Parker Bowles și fiica acesteia, Laura Lopes, să participe la prânzul regal, mai ales că fiul cel mic al Regelui Charles nu va lua parte la evenimentul anual. 

Prințul Louis a fost în centrul atenției la Jubileul de Platină cu matrițele lui delicioase. S-a strâmbat, și-a dus mâinile la nas, la gură sau la urechi, și-a tras de față și i-a salutat cu energie pe cei care-l fotografiau cu curiozitate, totul sub privirile celorlalți membri ai familiei. 

Louis, în vârstă de patru ani, care este cel mai mic dintre copiii ducilor de Cambridge, a fost de asemenea fotografiat făcând cu mâna entuziasmat trecătorilor la începutul zilei, în timp ce se afla alături de mama lui, de Camilla Parker Bowles și de frații săi, prințul George, în vârstă de opt ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de șapte, într-o plimbare cu trăsura. Sora lui l-a oprit la un moment dat, întrucât micuțul dădea din mână fără pauză.

Citește și: Gestul pe care l-a făcut prințul Louis în fața lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost copleșită de energia fiului său

Cu toate acestea, momentele sale cele mai captivante au venit datorită legăturii evident puternice pe care a împărtășit-o cu străbunica sa, regina Elisabeta a II-a, care a fost văzută vorbind cu tânărul în timp ce avioanele zburau deasupra lor, în efortul de a-i distrage atenția de la zgomotul puternic al aeronavelor. Louis a părut încântat de discuție, ridicând privirea curios la suverana britanică, pe care el o știe drept Gran-Gran, și căutându-i atenția.

Crăciunul de anul acesta este unul foarte important, mai ales că este primul pe care membrii regali îl sărbătoresc de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Charles se pregătește să transmită primul său mesaj video de Crăciun de când a devenit monarh, vorbind, cel mai probabil, despre pierderea pe care a suferit-o anul acesta Familia Regală. Mesajul va fi difuzat în data de 25 decembrie, la ora locală 15:00. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri