Lisa Marie Presley și mama ei, Priscilla Presley
Divertisment

Lisa Marie Presley și mama ei, Priscilla Presley / Foto: Profimedia

Priscilla Presley, despre ultimele zile din viața fiicei sale: "Am știut că ceva nu e în regulă". Ce i-a mărturisit Lisa Marie

La mai bine de jumătate de an de la moartea Lisei Marie Presley, mama ei, Priscilla Presley a dezvăluit ce s-a întâmplat cu câteva zile înainte ca aceasta să se stingă.

"Am știut că ceva nu e în regulă", a spus Priscilla despre fiica ei, într-un interviu recent pentru The Hollywood Reporter. Aceasta și-a amintit că Lisa Marie a menționat că avea mari dureri de stomac în timp ce au participat împreună la o petrecere de după Globurile de Aur. 

Citește și: Riley Keough, primele declarații despre lupta pe avere cu Priscilla Presley: „A fost haos în familia noastră după moartea mamei”

"Tocmai ajunsesem acolo, nici măcar nu băusem ceva. Ne-am așezat și ne-am comandat ceva de băut, iar ea mi-a spus: 'Mamă, mă doare stomacul foarte tare'. Ne-am ridicat imediat și am plecat", a rememorat fosta soție a lui Elvis.

Lisa Marie Presley si priscilla presley
Lisa Marie Presley a lăcrimat în timpul discursului lui Austin Butler la Globurile de Aur 2023. / Foto: Profimedia

Două zile mai târziu de la acest moment, Priscilla a primit un telefon de la Danny Keough, fostul soț al fiicei sale, care i-a spus că Lisa este în spital.

"M-am urcat imediat în mașină, dar ea deja murise. Încă nu-mi vine să cred. Nu doresc asta niciunei mame", a mai spus Priscilla.

Citește și: Nu se știe ce a mai rămas din averea de 100 de milioane de dolari a regretatei Lisa Marie Presley. Ce vor moșteni sigur fiicele ei

Lisa Marie Presley a murit în 12 ianuarie 2023 din cauza unor complicații rezultate în urma unei ocluzii intestinale. Decesul ei a survenit după un stop cardiac făcut la doar două zile după ce a participat la Globurile de Aur. Aceasta slăbise peste 40 de kilograme în lunile de dinaintea decesului și luase opioide pe lângă medicamentele pentru pierderea în greutate. Mai mult, trecuse și printr-o operație de micșorare a stomacului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?