TCL Chinese Theatre Hosts Handprint Ceremony Honoring Priscilla Presley, Lisa Marie Presley And Riley Keough
Divertisment

Priscilla Presley și Riley Keough. TCL Chinese Theatre, iunie 2022. Getty Images

Priscilla Presley neagă conflictul cu nepoata ei, Riley Keough, pentru testamentul Lisei Marie: „Nu există nicio ceartă”

După moartea neașteptată a Lisei Marie Presley, au apărut mai multe informații în presa internațională cum că fosta soție a regretatului Elvis, Priscilla, și fiica Lisei sunt într-un adevărat război pentru testamentul lăsat de aceasta. 

Lisa Marie Presley, care s-a stins din viață pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac, și-a schimbat testamentul în 2016 pentru a-și îndepărta mama din funcția de executor al averii și de a-i atribui acest rol fiicei sale, actrița Riley Keough (de 33 de ani). Priscilla Presley (77 de ani) a contestat însă acest amendament și a atacat testamentul Lisei la tribunal.

Citește și: Priscilla Presley, fermecătoare într-o rochie neagră din dantelă. Primele imagini cu actrița după scandalul cu nepoata sa

Deși prietenii Lisei spun că Priscilla nu vrea să mai audă de Riley, văduva lui Elvis Presley insistă că nu există nicio dispută de familie și că totul va fi rezolvat pe cale amiabilă. Avocații celor două părți duc însă o bătălie juridică aprinsă, mai susțin sursele respective.

Recent, Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, a negat zvonurile despre conflictul cu nepoata sa. Aceasta a declarat în fața publicului în timpul turneului său din Marea Britanie că ea și nepoții ei sunt „bine”. 

„Nu este nimic adevărat. Nu există nicio ceartă”, a spus Priscilla. 

Citește și: Adevărul despre relația tensionată dintre Lisa Marie și Priscilla Presley. Motivul pentru care cele două aproape că nu-și mai vorbeau

Pentru că Lisa nu a avut deloc o relație bună cu Priscilla, aceasta a decis ca cei doi copii ai ei mai mari, Riley și fiul Benjamin, să fie executori ai averii. Benjamin s-a sinucis însă în 2020. Deși nu este clar câți bani mai avea Lisa Marie înainte să moară, mai mulți apropiați arată că artista și compozitoarea ar fi risipit mare parte din averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o după moartea tatălui ei în 1977, finanțele sale fiind grav afectate, potrivit CBS News.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?