elle mcpherson
Divertisment

Putini ii pot ghici varsta reala. Elle "The Body" MacPherson, pictorial uimitor pentru Harper's Bazaar Australia

Unul dintre cele mai populare modele ale anilor '80, Elle McPherson, impresioneaza chiar si acum cu silueta ei impecabila. Poreclita "The Body", ea a demonstrat in urma cu putin timp ca le poate face cu usurinta concurenta colegelor de breasla cu 30 de ani mai tinere.

Elle McPherson este fost model, prezentatoare si femeie de afaceri de origine australiana, mama a doi copii, care a facut senzatie in lumea modei in anii '80 si care detine recordul de a fi aparut de cinci ori pe coperta revistei Sport’s Illustrated Swimsuit Edition.

Recent, ea a pozat pentru Harper's Bazaar Australia si a impresionat intr-un costum metalic, argintiu, care i-a scos in evidenta atuurile fizice. La 56 de ani, putini femei ar indrazni sa se lase fotografiate asa. Nu si Elle, care a fost desemnata, in urma cu 11 ani, "cel mai tare model din istorie"!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

McPherson a strans o avere de peste 95 de milioane de dolari din prezentari de moda, reclame, si afacerile cu haine si produse de infrumusetare.

Asemenea altor nume celebre din lumea modei, ea si-a depasit statutul devenind si designer - in 1990 si-a lansat colectia de lenjerie intima - si lansand propriul brand de produse de infrumusetare, WelleCo.

In Harper's Bazaar Australia, Elle a pozat pentru fotograful Darren McDonald, si a cucerit cu pictorialul provocator, in care isi etaleaza calitatile fizice aproape ireale pentru o femeie de 56 de ani.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri