Margot Robbie and Tom Ackerley Attend the Critics' Choice Awards in Santa Monica
Divertisment

Margot Robbie și Tom Ackerley. Critics' Choice Awards 2024. Profimedia

Răspunsul lui Margot Robbie când a fost întrebată cum este să ai un soț „normal” la Hollywood

Margot Robbie este cea mai în vogă actriță de la Hollywood și una dintre cele mai de succes vedete din industria filmului, mai ales datorită reușitei cu pelicula fenomen „Barbie”. Frumoasa australiancă nu doar că a jucat rolul principal în această comedie, dar a și produs-o, prezentând-o apoi investitorilor drept filmul care poate face 1 miliard de dolari, încasări pe care ulterior le-a și depășit. 

Margot nu se bucură doar de o viață profesională spectaculoasă, ci și de una personală împlinită și fericită. Robbie este celebră în toată lumea, însă soțul ei nu este atât de cunoscut publicului. Tom Ackerley nu și-a dorit lumina reflectoarelor pe el, ci a ales să lucreze în spatele camerei de filmat. 

Într-o discuție pe covorul roșu, cu reporterul E! News!, la gala Critics' Choice Awards 2024, Margot a vorbit despre satisfacțiile de a produce filme alături de partenerul ei de viață, dar și despre faptul că se bucură să aibă un soț „normal”.

Cele mai fermecătoare apariții la Critics Choice Awards 2024. Margot Robbie și Jennifer Aniston, imposibil de ignorat pe covorul roșu

„Care sunt beneficiile de a fi căsătorită cu un soț 'normal' care să nu se afle în lumina reflectoarelor, care să producă alături de tine un film, care să nu încerce să-ți fure strălucirea, să nu se streseze cu ce haine scumpe să se îmbrace, care doar vrea să te iubească și să te susțină?”, a fost întrebarea pentru Margot.  

„Sunt norocoasă, sunt atât de norocoasă. Da, lui îi place să stea în spatele camerei, nu este fascinat de toate acestea. Este pur și simplu cel mai bun. Este atât de amuzant, este .. iubesc cuvântul 'normal'. Ca toți prietenii mei de altfel...atitudinea lor este : 'Da, e cool ce faci, dar e mult mai distractiv să ieșim, să ne simțim bine și să vorbim despre cu totul alte lucruri'”.

Actrița din „Lupul de pe Wall Street” si producătorul britanic Tom Ackerley s-au căsatorit în 2016, în cadrul unei ceremonii secrete, în Australia. La eveniment au participat prietenii si familiile celor doi, iar vedeta a fost condusă la altar de mama sa.

Margot și Tom s-au cunoscut în 2013 pe platoul dramei Suite Française, unde el era asistent de regie.

În 2014, au fondat o companie de producție alături de prietenii lor Josey McNamara și Sophia Kerr. LuckyChap Entertainment a produs mai multe filme și seriale de televiziune, printre care I, Tonya, Birds of Prey și Barbie, pelicule în care Robbie a și jucat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri