printul charles, Kate Middleton, prințul William, prințul Harry și Meghan Markle
Divertisment

Kate Middleton, prințul William, prințul Harry și Meghan Markle, de Crăciun. în 2018 / Foto: Profimedia

Reacția ciudată pe care o avea Kate Middleton când îi auzea numele lui Meghan Markle: „Tremura în glumă”

Kate Middleton și Meghan Markle nu au avut niciodată o relație apropiată. Cele două cumnate au fost „la cuțite” încă de la intrarea lui Meghan în viața prințului Harry, iar acum, deși s-au separat de mai bine de trei ani, apar noi detalii despre perioada când locuiau în aceeași țară. 

Omid Scobie, autorul cărții „Finding Freedom”, care vorbește despre Harry și Meghan și plecarea lor din Familia Regală, se pregătește să lanseze o nouă carte. Scriitorul a fost supranumit în trecut purtătorul de cuvânt al lui Meghan, iar acum, acesta a scris „Endgame”, despre care spune că este „o anchetă pătrunzătoare asupra stării actuale a monarhiei britanice”.

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

Înainte ca romanul său să ajungă pe rafturile librăriilor, Scobie a oferit un interviu pentru The Sunday Times Magazine, pentru a discuta despre monarhia britanică. El a dezvăluit în cadrul interviului detalii neștiute despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton, susținând că prințesa de Wales ar fi „tremurat în glumă” atunci când se menționa numele lui Meghan în preajma ei. 

Aceste declarații au venit înainte că Scobie să detalieze modul în care prințesa este portretizată ca o femeie „care încearcă să profite de orice ocazie pentru a rânji în fotografii”. 

„Micile realizări pe care le-am văzut la prințesa de Wales nu ar fi fost observate dacă ar fi venit de la unui alt membru al familiei regale, dar dacă le face Kate atunci sunt „wow”!”, a declarat Scobie. 

Citește și: Meghan Markle și Kate Middleton, gesturi subtile care arată aprecierea față de Regină. Prințesa de Wales nu a uitat nici de Lady Di

Dezvăluirile făcute de celebrul autor vin la puțin timp după ce s-a spus că Meghan și Harry nu ar refuza o invitație la Sandringham anul acesta de Crăciun, în ciuda faptului că ar fi o „umilință totală” pentru prințul William și Kate Middleton. 

„Nu îmi pot imagina că ducii de Sussex ar refuza o invitație de a petrece timp cu Majestatea Sa. Până în prezent, nu au existat invitații pentru sărbători”, a declarat o persoană apropiată a ducilor pentru The Times. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri