Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle
Divertisment

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle / Profimedia Images

Reacția lui Harry când a fost întrebat dacă îi lipsesc tatăl și fratele lui: ”Mă concentreaz pe familia mea!”

Prințul Harry este din nou în centrul atenției după ce a vizitat-o pe bunica lui, pe Regina Elisabeta în secret, înainte de a participa la Jocurile Invictus. În cadrul unui interviu la US TV, ducele de Sussex a refuzat să răspundă atunci când a fost întrebat dacă îi e dor de tatăl lui, prințul Charles ori de fratele lui, prințul William.

În cadrul unui interviu la NBC's Today, prințul Harry a făcut dezvăluiri despre bunica lui, mărturisind și care sunt lucurile pe care le apreciază cel mai mult la ea.

Citește și: Prințul Harry, primele declarații despre reîntâlnirea cu Elisabeta a II-a: ”A fost grozav să o văd!”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”Simțul umorului și abilitatea de a vedea umor în atât de multe lucruri. Avem o relație cu adevărat specială. Am vorbit despre lucruri pe care ea nu le poate discuta cu oricine, iar asta este foarte plăcut pentru ea. Cred, însă, că după o anumită vârstă începi să te plictisești de aniversări.”, a povestit Harry, potrivit Daily Mail.

Întrebat dacă îi lipsesc Charles și William, ducele de Sussex a fost ferm: ”În acest moment, eu sunt aici pentru a mă concentra pe acești băieți (n.r. atleții Invictus) și pnetru acele familii care dau tot ce pot. Trebuie să mă asigur că au cea mai frumoasă experiență. Asta-i munca mea aici. Iar când voi pleca de aici, mă voi focusa pe propria familie, care îmi lipsește mult.”, a mai precizat acesta.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur pe rețelele sociale după ce au vizitat-o în secret pe regina Elisabeta: ”Cum au putut?”

Totodată, întrebat dacă va lua parte la Jubileul de Platină, ducele de Sussex a mărturisit că nu știe deocamdată, deoarece sunt rezolvat multe probleme legate de securitate: ”Nu știu încă. Dar încerc s-o fac, să aduc și copiii ca s-o cunoască pe bunica mea.”, a mai adăugat acesta.

Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe Regina pentru prima dată după ce s-au mutat în SUA

Harry şi Meghan, care nu au mai fost în Marea Britanie de când au abandonat Casa Regală britanică la începutul anului 2020, s-au întâlnit nu doar cu regina, ci şi cu prinţul Charles, potrivit presei locale.

Vizita, care nu a fost anunţată în mod oficial, intervine după ce Harry nu a participat pe 29 martie la capela din Westminster la serviciul religios în memoria bunicului său, prinţul Philip, care s-a stins din viaţă anul trecut, la care a asistat totuşi regina care şi-a limitat drastic apariţiile publice din cauza problemelor de mobilitate, potrivit Agerpres.ro. 

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Ducele de Sussex nu a dat semne că şi-ar dori să revină să locuiască la Londra şi a insistat, fiind întrebat, că va continua să trăiască împreună cu Meghan şi cei doi copii ai lor, la Santa Barbara, în statul California (SUA). 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri