Regele Charles
Divertisment

Regele Charles / Profimedia Images

Reacția Regelui Charles când un fan l-a întrebat dacă vrea o bere. Răspunsul monarhului a devenit viral

Regele Charles a stârnit râsete și admirație în rândul fanilor săi după ce a oferit un răspuns plin de umor la întrebarea unui admirator care l-a invitat să bea o bere cu el și cu prietenii săi. Incidentul amuzant a avut loc în timpul unei vizite în Birmingham, când Charles era încă prinț de Wales.

În timpul evenimentului din august 2022, Charles se afla în Piața Victoria, în cadrul Jocurilor Commonwealth, când un localnic pe nume Daniel Walker a profitat de oportunitate și l-a invitat pe prinț la o bere rece.

„Charles, ai de gând să mergi la o bere?”, l-a întrebat Daniel, moment în care, actualul rege a părut nedumerit: „Ce?”, făcându-l pe Daniel să repete întrebarea. Când a auzit, de fapt, ce i-a cerut tânărul, Charles a răspuns cu ironie: „Unde?”, stârnind râsete în rândul mulțimii adunate.

Citește și: Ce avere are regele Charles al III-lea. A devenit mult mai bogat decât a fost mama sa, regina Elisabeta a II-a

Daniel a propus localul Albert’s Schloss ca loc de întâlnire, la care Charles a răspuns călduros: „Mulțumesc mult”, înainte de a continua să salute ceilalți fani.

Regele Charles la slujba de Paște/ Profimedia
Regele Charles la slujba de Paște/ Profimedia

Însă, întâlnirea nu s-a încheiat aici. Daniel a fost abordat de una dintre gărzile lui Charles, care l-a invitat să rămână pentru o discuție mai personală cu prințul.

„M-am prezentat și mi-a spus că dacă stau aici, pot vorbi cu el. Am așteptat aproximativ cinci minute și a venit prințul Charles și m-a întrebat ce mai fac și mi-a strâns mâna. Mi-a urat apoi mult noroc în „aventurile” mele. Mi-am schimbat complet părerea despre el. Credeam că Familia Regală e mai rezervată. Prietenii mei au crezut că mint”, a povestit Daniel pentru Daily Record.

Citește și: Cu ce efect secundar s-a ales regele Charles după tratamentul contra cancerului. Tocmai i-a oferit prințului William un rol important

Deși Daniel nu a avut ocazia să bea berea cu prințul moștenitor în acea zi de vară, a plecat cu o poveste memorabilă, perfectă pentru a-și impresiona prietenii la viitoarele întâlniri. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri